среќа јас што добив ваучер од владата, па сега ке бидам спремен за овоа чудоИграва ме стимулира да си склопам нов компјутер. Нека закасни ко што каснеше до сега, дур соберам пари.![]()
ма каков упгрејд уште ја нема најавено за ПЦ xDќе ми треба upgrade изглеа...![]()
ма каков упгрејд уште ја нема најавено за ПЦ xD
За PS3 и xBox. НИшто не рекоа за PC, можеби нема ни да излезе за PC.Dear all,
Today, we have an official release date to share with you: Grand Theft Auto V will arrive in stores on September 17, 2013.
We know this is about four months later than originally planned and we know that this short delay will come as a disappointment to many of you, but, trust us, it will be worth the extra time. GTAV is a massively ambitious and complex game and it simply needs a little more polish to be of the standard we and, more importantly, you require.
To all Grand Theft Auto fans, please accept our apologies for the delay, and our promise that the entire team here is working very hard to make the game all it can be. We are doing all we can to help ensure it will meet if not exceed your expectations come September – we thank you for your support and patience.
Yours,
The GTA Team
Превземено од http://www.rockstargames.com
За PS3 и xBox. НИшто не рекоа за PC, можеби нема ни да излезе за PC.
Секако дека ќе излезе, нема ГТА до сега што не излегла за PC. Само прашање е кога, мој тип е негде околу Нова Година.
Така требаше и Red Dead Redemption да излезе што ја чекавме но Rockstar Games се предомислија.Секако дека ќе излезе, нема ГТА до сега што не излегла за PC. Само прашање е кога, мој тип е негде околу Нова Година.
Така требаше и Red Dead Redemption да излезе што ја чекавме но Rockstar Games се предомислија.
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден