Не ја видов од мобилен сликата, мислев дека се Самсунг, штета, овие не испитани од Али, ризик јак, мила душа.
Не ја видов од мобилен сликата, мислев дека се Самсунг, штета, овие не испитани од Али, ризик јак, мила душа.
Цена?Али како и да е, ако му треба на некој, има.
Тоа Б-то стално го заборавам.Wait what? Where?sorry
![]()
Ќе следиш температура на батеријата. Ако не загрее многу додека ја празниш (користиш ) - нема шанса да направи „бум„Офтопик ама не офтопик, зедов машинки од овие ефтините и следуваа со 18650 батерии, нема текст на нив нема ништо. Кои се шансите да направи бум? Од овие батерии ептен страв ме факја
Имаше овде на форумов некоја статија за ова со батерииве, види дали имаше некое инфо (не ми е прочитана статијава)Батеријата која доаѓа со Hadron Pro потече. Веќе ми е страв да стои дома.
Каде ги фрлате ваквите батерии. Дали е безбедно да се стави во корпа за батерии на Нула Отпад?
Ако знае некој нека посочи. Утре ќе пробам да ги добијам.
Може, сум прашал за стари батерии од телефони, лаптопи и УПСи и ме пратија на едно овие места да ги оставам. Јас одбрав што ми беше најблизу. КАДЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ОСТАВИТЕ ВАШИТЕ ОТПАДНИ БАТЕРИИ И АКУМУЛАТОРИ | Нула ОтпадБатеријата која доаѓа со Hadron Pro потече. Веќе ми е страв да стои дома.
Каде ги фрлате ваквите батерии. Дали е безбедно да се стави во корпа за батерии на Нула Отпад?
Ако знае некој нека посочи. Утре ќе пробам да ги добијам.
Требаше една фотка да направиш од батеријата.Батеријата која доаѓа со Hadron Pro потече.
Не беше нешто ептен видливо. Но капакот на уредот веќе не можеше до крај да се затвори со неа. Почна да зјае. Има луѓе кои ги користат и понатаму така. Меѓутоа знаејќи каква беља може да направи јас веднаш ја одлепив и престанав да ја користам.Требаше една фотка да направиш од батеријата.
Extralink Bicycle Scooter Cover, Corrosion and UV Resistant, 200x100 cm, Gray
250,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
CONVERTOR PCI-E TO IEEE 1394 FIREWIRE ESTILLO (1394AV 3+1 port)
1.370,00 ден