Не ја видов од мобилен сликата, мислев дека се Самсунг, штета, овие не испитани од Али, ризик јак, мила душа.
Не ја видов од мобилен сликата, мислев дека се Самсунг, штета, овие не испитани од Али, ризик јак, мила душа.
Цена?Али како и да е, ако му треба на некој, има.
Тоа Б-то стално го заборавам.Wait what? Where?sorry
![]()
Ќе следиш температура на батеријата. Ако не загрее многу додека ја празниш (користиш ) - нема шанса да направи „бум„Офтопик ама не офтопик, зедов машинки од овие ефтините и следуваа со 18650 батерии, нема текст на нив нема ништо. Кои се шансите да направи бум? Од овие батерии ептен страв ме факја
Имаше овде на форумов некоја статија за ова со батерииве, види дали имаше некое инфо (не ми е прочитана статијава)Батеријата која доаѓа со Hadron Pro потече. Веќе ми е страв да стои дома.
Каде ги фрлате ваквите батерии. Дали е безбедно да се стави во корпа за батерии на Нула Отпад?
Ако знае некој нека посочи. Утре ќе пробам да ги добијам.
Може, сум прашал за стари батерии од телефони, лаптопи и УПСи и ме пратија на едно овие места да ги оставам. Јас одбрав што ми беше најблизу. КАДЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ОСТАВИТЕ ВАШИТЕ ОТПАДНИ БАТЕРИИ И АКУМУЛАТОРИ | Нула ОтпадБатеријата која доаѓа со Hadron Pro потече. Веќе ми е страв да стои дома.
Каде ги фрлате ваквите батерии. Дали е безбедно да се стави во корпа за батерии на Нула Отпад?
Ако знае некој нека посочи. Утре ќе пробам да ги добијам.
Требаше една фотка да направиш од батеријата.Батеријата која доаѓа со Hadron Pro потече.
Не беше нешто ептен видливо. Но капакот на уредот веќе не можеше до крај да се затвори со неа. Почна да зјае. Има луѓе кои ги користат и понатаму така. Меѓутоа знаејќи каква беља може да направи јас веднаш ја одлепив и престанав да ја користам.Требаше една фотка да направиш од батеријата.
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 140x150x26mm, adj.angle 15deg, max.3KG, WBBA03
790,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/RED NBL-HRO-RL-BRD
32.990,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден