Јас на 0.12 имам купено уште на времетоКој ли само веруваше дека Метаполис ќе ја вивне до небо Z
Ако не грешам мислам дека пиши зошто.Zosto ne mi ja prima karticata (NLB visa electron) na Binance?
Мислењето е автоматски споено:
@Nikola100 Sto e smesno be druze?
Ima lugje sto so ista kartica imaat kupeno bez problem ...Ако не грешам мислам дека пиши зошто.
EDIT: Купи си крипто од чоек, то му е првенствена цел на криптото.
Знам, имав другар што купваше со картица од бинанс ама појќе не му работи, земи си тетер од брајќата на телеграм, поевтино ке те фати плус услуга му вршиш на некој, win winIma lugje sto so ista kartica imaat kupeno bez problem ...
I toa sto vikas. Vo sekoj slucaj fala na odgovor.Знам, имав другар што купваше со картица од бинанс ама појќе не му работи, земи си тетер од брајќата на телеграм, поевтино ке те фати плус услуга му вршиш на некој, win win
Vazi, fala na ponuda!Без проблем купувам повеќе пати со NLB Visa јас.
@Lokomotiva Доколку ти треба пиши ми ПП, ке шитнеме нешто без провизии.![]()
можам да ти помогнамНекој да ми пушти $10 на coinbase ја му ги давам како сака на сметка/на рака/во кафана сеедно. За денес ми е треба да купам една скрпта и копилето само крипто прима.
Тенкс.
Најдобро да си најдеш локално некој човек и без провизии ти на нему пари, он на тебе крипто. Има групи по телеграм за такви работи, јас не ги користам групите ама имам позитивни искуства со луѓе од таму.Dali ima nekoj sovet za vlozuvanje pogolemi sumi primer 10-15k evra ? Koj e dobar nachin da se kupi kripto ? Prefrluvanje od smetka na banka -> binance, coinbase ili nekoj drug exchange i od tamu na wallet ? Mislam deka NLB, komercijalna i sl. imaat nekoj limit za prefrluvanje pari vo stranstvo ~2-3k evra mesechno ili sl.
Ако ти е на месечно ниво за да си прикупуваш крипто можеме да ја наредеме.Dali ima nekoj sovet za vlozuvanje pogolemi sumi primer 10-15k evra ? Koj e dobar nachin da se kupi kripto ? Prefrluvanje od smetka na banka -> binance, coinbase ili nekoj drug exchange i od tamu na wallet ? Mislam deka NLB, komercijalna i sl. imaat nekoj limit za prefrluvanje pari vo stranstvo ~2-3k evra mesechno ili sl.
Така викаше и мојо пријател... Зашто да фрлам 12.000е на ригови кога можам у бигкомерц да ги ставам и дупло да извадам за 1 месец. На крај јас со ригови си останав а он без ништо.бев решен да лупнам 10 000е за Ригови, а ова ми излезе како загревање. За 3000 usdt вложени, дневна заработувачка е 138usdt или месечно
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден