инвестираше во крипто и си купи автобус
инвестираше во крипто и си купи автобус
Поефтино е да се возиш во бус секој ден отколку да пуниш бензин у стар форд и да го одржаваш - ама јас сум ја утнал поентата - знам
Претприемничка душа.инвестираше во крипто и си купи автобус
www.binance.com
со автобус може некогаш ќе купиш ламбо ама со ламбо автобус никогашОфтопик: Автобус ти е passive income, вработуваш човек, фаќаш некоја релација, молиш бога да не се расипе (малку црн хумор), и имаш редновни приходи. А ламбото што? ќе го возиш од бензинска до бензинска.![]()
многу подобро посебно за младите да веруваат во ова отколку да веруваат дека со ливче од 50 денари може да добие 100 000 ден. од обложувалницаКрипто скемот, 10 години подоцна гледам ги сруши банките, фиат валутите, ги ослободи опресираните плебејци од канџите на 1% патриции.
Пролетери - на трудот црн народ, обединети, со валута по свој избор произведена во нечија гаража за 15 минути - радувајте се! Дојде живот.
4600+ "валути", тазе "ископани" од Џани, Баци, Љутви, во шупа, во подрум, во дупка во шума со кабел од некој далновод.
Битно, газдата на Бајнанц има 100+ милијарди, другите нека чекаат како Трон, Ада, Мада, Муда, Дуда и остали преку ноќ ќе вредат х100,000,000 па нивната инвестиција од 100 еура ќе им овозможи да купат некој остров и да се пензионираат.
Дали некој знае како може да се купи крито со paypal?
Благодарам
Знаци на никоја платформа не работи со paypal...Само со договор преку човек. Инаку „регуларно“ по платформиве и не баш.
Купено, може да се избрише постот да не прави гужва.Купувам 4760 USDT за 4300e со 0% fee
Проблемот е тоа што не можеш ни да го извадешЗдраво, дали некој знак дали ова што го имам на wallet е скам или можам да го искористам
Не знам дали е оргинал YTS или скам некој
Значи џабе ништо не вредат? Само за украс?Проблемот е тоа што не можеш ни да го извадеш
Не се за украс, туку ти едноставно го чуваш нивниот коин. Исто така е и кај други рандом адреси.Значи џабе ништо не вредат? Само за украс?
За пријателиТо сакам да кажам, го чувам ама не можам ништо со него да напрам?
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден