Sapphire
user
- 11 ноември 2015
- 1.207
- 810
55. @BorisSapphire
Во која банка е сметката?Драги членови на овој форум,
кога човек неочекувано останува на дното и кога и капката вода,трошката леб и сол се спас за опстанок,а темнината го очекува да го зграби ,земајќи му ја и последната точка светлина,Бог ве дари вас да ја победите!
Нека Бог биде секогаш со вас и ја благослови вашата племенитост!
Сега ми преостанува да продолжам напред,благодарение на вас и да ви се оддолжам ,како што и впрочем следува!!!
Мојата жиро-сметка е :
300007076285351 Мартин Спасовски
Во која банка е сметката?
Ајде Мартин, да се променат работите, ти посакувамe godspeed![]()
Господ да ти дава сила,и да ви го даде целото здравје на светов,само напред и нема предавањеДраги членови на овој форум,
кога човек неочекувано останува на дното и кога и капката вода,трошката леб и сол се спас за опстанок,а темнината го очекува да го зграби ,земајќи му ја и последната точка светлина,Бог ве дари вас да ја победите!
Нека Бог биде секогаш со вас и ја благослови вашата племенитост!
Сега ми преостанува да продолжам напред,благодарение на вас и да ви се оддолжам ,како што и впрочем следува!!!
Мојата жиро-сметка е :
300007076285351 Мартин Спасовски
Ако ти брка работа јас би ти поклонил една 32гб имам еден кинески така ми седи домаЗдраво на сите!
Многу сум ви благодарен за целокупната помош!
Верувам дека ќе ми помогнете и околу ПЦ-то како што впрочем и рековте!Знам дека сите сте зафатени ,па сакав да ве потсетам за да не се изумат вашите предлози за помош околу PC-то.
Мојот хард диск е многу бавен,навистина добро би дошло SSD;
потоа процесорот малку и грее,потребен е и некој подобар cooler за него;и секако RAM меморијата од 2x2 GB DDR2.
Однапред и многу Ви благодарам!
Ве молам и се надевам дека наскоро ќе ми помогнете!
Ако ти брка работа јас би ти поклонил една 32гб имам еден кинески така ми седи дома
Испратено од X6 преку IT.mk форум апликација
ssdВи благодарам што ми пишавте!
Само не ве разбрав што имате 32 GB?
Не знам нека кажат другитеДали би биле доволни 32 GB за Win 10 64 битен?
Многу многу Ви благодарам!Jas ke dadam 120gb 840 samsung.
Благодарност и он мене РончичуJas ke dadam 120gb 840 samsung.
Бесплатна достава
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден