prichina
senior
prichina's setup
- Processor & Cooler
- i5 7500 | Z600 + NF-A15 Noctua
- Motherboard
- Gigabyte H110 D3A
- Storage
- Toshiba 128GB SSD M2 2280 SATA | Crucial M4 128GB | Samsung SSD 870 QVO 1TB | SK Hynix SSD 500GB | 1.5 TB Seagate во Cooler Master Xport 351 | WD Elements 1TB
- PSU
- EVGA G2 1000
- RAM
- 2x8GB DDR4-2666
- Video card
- MSI RTX 3070 VENTUS 3X OC
- Case
- HAF 922 | Fan Control (PWM) DeepCool Rockman
- Mouse
- Razer Viper Ultimate | Gamepad's: 2xRumblepad 2 (wireless) + 1x Rumblepad 2(with wire) / Wireless kombo Тастатура + Mаус од A4Tech
- Keyboard
- A4Tech Wireless
- Audio
- X-FI Platinum + Remote | Tannoy Mercury F1 Custom | Marantz PM-44 SE mkII | Audio Technica m40fs
- Monitor
- Dell U2412M
- OS
- Windows 10 pro
Сега за сега, искуството ми е одлично. Телефонот е околу 3 дена уклучен како експонат што седел. толку пишуваше околу 92-3 часа on time....Пред да го купам, го прашав дечкото дали го имаат проверено телефонот, ми за заколна дека го провериле од а до ш, дали работи екранот, вифито, lte, 4g ....Вчера го полнев телефонот до кај 92-3%, креирав акаунт, синхронизирав контакти, симнав апликации, онака пуштив одеднаш околу 15 апликации да се инталираат , ме интересираше дали ќе почне да кочи...некаде дури после 15тата апликација, почекав можеби околку секунда до две повеќе додека почне да се инсталира, тоа беше првото "засецнување" кое го осетив... КАмерата одлично функционира, нема никаква мана ниту навечер ниту преку ден, сите сетинзи ги пробав. Што друго, нема никакви гребнатини, буквално телефонот изгледа како нов....се на се, позитивно , телефонот нема никаква мана, батеријата е на 52%....тестирани се и звучниците со јутјуб видеа, ме изненади тоа што звучниците имаат некаков бас кој што се осеќаСо здравје да го работиш!
Не заборавај да пишиш искуство по некој месец со телефонов, мобеликс и тие експонати се некако најплукани по форумов.
ЕДИТ: ААААА, да, се изнервирав вчера, абе зашто бе таа игличката не ми ја дадоа за отварање на сим вратичката, е тоа единствено ме изнервира, а многу сум нежен вчера ме фати паника излеа данего изгребам случајно со игла додека пробував да ја отворам вратичката....е, тоа ми е једини рант, до сеа што ми текна. Па среќа имам другарче комшиче фанатик, па отидов до кај него, со таквото ми ја извади вратичката, ја ставивме сим картичката.
EDIT: А. да, веќе коа се отвараме и ова сакам да го допишам. Ќе навлезам малку во водите на сврха укуса, мислам дека iPhone 11 има за нијанса малку подобар дизајн од 12кава, онака почит на враќање на оној ретро дизајн кој што од прва уствари и го сакав порано, ама, малку позаоблени ивици и страни мене лично повеќе ме бендисаа кај 11ката, дури за момент мислам дека за малце ќе го земав баш поради тоа. Иначе , стварно секоја чест за враќање на ретро моментот, уствари тоа е она што го прави кул 12ката од друга страна.
Уште еден EDIT ќе ставам:
Последна промена: