Ее сега се увериЦ ц ц ц не е ни интересно ова веќе за такви основни работи како може да фалат...

. Јас користев ајфон во периоди со 3 различни модели почнувајќи од иос 5 берзија се до 13верзии и бутур ништо и ај чао иосЦ ц ц ц не е ни интересно ова веќе за такви основни работи како може да фалат...
Од вчера јадам пуканки пред монитор..Абе тролате или стварно нема историја на раговори со одреден контакт?
нема, 5 последни повици со тој број, последниот месец или нешто така баналноАбе тролате или стварно нема историја на раговори со одреден контакт?
нема, 5 последни повици со тој број, последниот месец или нешто така банално
Искрено ова е специфичен use case што никогаш не ми затребал и не сум ни помислил “еј, ова фали”…
Не е фер да ги нападнеш Епл за feature што го нема.
Поголем проблем е кога тоа што го има не работи… мене прегеска iPhone не ми го пронаоѓаше Macbook за да air дропнам слика.
Епл интеграција на уреди мај ес![]()

Не е само Тоше. Еве и мене ми треба и го користам барем неколку пати неделно. Се нашло во одредени ситуации и многу корисно за од типот не бе не сме збореле, или не бе не си/сум ме/те барал.Абе и 5 да се би било добро, каде го има ова? Ко шо кажав во контактс ако отвориш контакт нема историја никаква на што и кога си ѕвонел.
Едина историја шо ја гледам е во recents табот каде што е сортирано по датум на повик, така што ако сакам стрикно со Перо пример позивите да ги најдам треба да скролам и да ги наоѓам со очи, нема ни search ни ништо.
Ако нешто не правам ко шо треба кажете.
ЕДИТ: дали тоа мислиш дека дури и во recents табот чува МАКСИМУМ 5 записи по контакт? Дали стварно?????
Искрено поспецифично е веројатно тебе што не ти затребало, ама ете нека се произјаснат членовите дали е ова нешто шо само на Тоше му текнало или е нешто корисно што сметаат дека е една од основните работи шо треба телефон да ги прави во 2021+.
За интеграцијата дека не ти работи искрено и мене не ми се верува пошо и мене ми е кажано дека епл екосистемот работи магично (но јас немам епл компјутер така шо не би знаел).
Искрено поспецифично е веројатно тебе што не ти затребало, ама ете нека се произјаснат членовите дали е ова нешто шо само на Тоше му текнало или е нешто корисно што сметаат дека е една од основните работи шо треба телефон да ги прави во 2021+.
Користам ајфон доста време прв пат слушам дека уопште постои такви нешо, и дека го нема на ајфон. Ниту еднаш од последните 6-7 години ми нема затребано таква опција, ниту па ке ми треба.
Да можеби на @FLEGMA sony то чува повици, но исто така му треба време одприлика колку шо чува повици, толку да отвори youtube апликација
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не е само Тоше. Еве и мене ми треба и го користам барем неколку пати неделно. Се нашло во одредени ситуации и многу корисно за од типот не бе не сме збореле, или не бе не си/сум ме/те барал.
Sent from Телефон using Tapatalk
Ц. Ќе се скараме ако нема доказ. Вака тек кога има доказ, пак тек ако го има и кај двајцата, нема карање. Плус не ми е да се докажувам со некого, за тоа си постои званичен листинг. Чисто јас да си знам, со кого си имам работа.Ама така ќе се скарате после, ти знаеш он лаже, он мисли ти лажеш...
Има зашто не го ставиле Apple...
Има зошто не го ставиле, не се глупи Епл.
Не е фер да ги напаѓаме епл за нешто шо нема а другите вендори се глупи шо клават нешто шо на епл го нема. Ама пак, ајде ќе напаѓаме други вендори шо немаат iMessage, како бе така немаат?Искрено ова е специфичен use case што никогаш не ми затребал и не сум ни помислил “еј, ова фали”…
Не е фер да ги нападнеш Епл за feature што го нема.
Поголем проблем е кога тоа што го има не работи… мене прегеска iPhone не ми го пронаоѓаше Macbook за да air дропнам слика.
Епл интеграција на уреди мај ес![]()
ерм. па баш за тоа е крив Apple и никој друг.Ама пак, ајде ќе напаѓаме други вендори шо немаат iMessage, како бе така немаат?
Па да деерм. па баш за тоа е крив Apple и никој друг.
пс.
затворени протоколи за комуникација во 21 век се зло и не се само Apple криви, али едни од по-кривите.
Во Recent ти се излистани повиците. Кликни на (i) од десно и ќе ти се појави историја, некаква.
Погледнете го атачментот 103182
фала многу, али чувај си гоеве воведовме
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден