Тоа би било 50 евра тотал?36 евра + 18% ддв.
Тоа би било 50 евра тотал?36 евра + 18% ддв.
Aliexpress Selection Standard@gdamjan , со која пошта ти го испратија Кинезите?
Не е пратен, и ке чекаат да измине одреден период, а воедно му дале тракинг (фејк).по одреден период ке мрдни тракингот, до незнам таму кој статус, и ке си остане на тој статус за навек. Па после 60 и кусур дена ке се расправаш со Али за спор, што ке ти тврдат дека е спремна за достава.Телефонот не е пратен, кога ќе измине заштитниот рок за чекање ќе ти ги вратат парите по автоматизам.
Не е пратен, и ке чекаат да измине одреден период, а воедно му дале тракинг (фејк).по одреден период ке мрдни тракингот, до незнам таму кој статус, и ке си остане на тој статус за навек. Па после 60 и кусур дена ке се расправаш со Али за спор, што ке ти тврдат дека е спремна за достава.
Го Кркав тој пат.
103,2% фејк.Мислиш дека е лажен кодот?
Ќе добиеш цигла, ако нешто воопшто добиеш за тие пари...Нарачав телефон од Али со огромен попуст (-150 еур), се сомневам дека продавачот сака да ме заебе некако баш ради попустот, ми бараше да ја откажам нарачката, контактирав customer support двапати кои баш и не ми помогнаа нешто, не ја откажав, чекав 1 недела и ја маркираше како shipped нарачката, меѓутоа на tracking сајтовите пишува дека е пратен со Cainiao, а кодот е RR......HU, плус пишува: Shipment type: Small packet/letter.
Мислења или искуства?
За тие пари? Кај пишав колку е? 500 евра го нарачав телефонот со вкалкулирани попусти од 150 евра.Ќе добиеш цигла, ако нешто воопшто добиеш за тие пари...
Јас би ја откажал нарачката
Веќе ја шипнал продавачот, останува да чека.чекав 1 недела и ја маркираше како shipped нарачката
Не е грешка со попустот, алиекспрес имаше големи попусти со купони од 20 до 120 евра, во зависност од сумата на нарачката. Го искористив тој купон од 120 додека продавачот имаше некои 30 евра попуст ставено.Јас би ја откажал нарачката ако продавачот ми вели така. Можеби направиле грешка со попустот. Се купува со аирлија.
Никој не може вака да ти каже што и дали е пратено. Ќе видиш сам.
Јас бев во иста позиција, продавачот ми вели да ја откажам пратката пошто као квалитетот не бил задоволителен на производот кој што го нарачав, а баш искористив добар купон од Али.ме интересираше дали некој имал слично искуство
Прати линк да видеме што телефон е и од кој продавач си порачал да го избегаваме...Нарачав телефон од Али со огромен попуст (-150 еур), се сомневам дека продавачот сака да ме заебе некако баш ради попустот, ми бараше да ја откажам нарачката, контактирав customer support двапати кои баш и не ми помогнаа нешто, не ја откажав, чекав 1 недела и ја маркираше како shipped нарачката, меѓутоа на tracking сајтовите пишува дека е пратен со Cainiao, а кодот е RR......HU, плус пишува: Shipment type: Small packet/letter.
Мислења или искуства?
Jas kako sto mozam da vidam pocna da ima dve opcii "AliExpress Standard Shipping" i "AliExpress Selection Standard" golemi se sansite tie so "selection standard" privatna posta da gi dostavuva....Koj znae kje videme.Пратка од алиекспрес, пратена со AliExpress Selection Standard ми стигна за 22 дена, а ми ја достави Via Post. Дали сериозно веќе поштата нема да доставува пратки, или ова е само за одреден шипинг метод?
И кај мене исто. Само што ми ја доставија.Пратка од алиекспрес, пратена со AliExpress Selection Standard ми стигна за 22 дена, а ми ја достави Via Post. Дали сериозно веќе поштата нема да доставува пратки, или ова е само за одреден шипинг метод?
Море Се од корен треба да се смени таму . Како не изгоре Пошта - Универзална ни крива ни дужна![]()
Пошта има акумулирана загуба од 18,7 милиони евра! - Слободен печат
Акумулираната загуба на Пошта на Северна Македонија на 31 декември 2022 година била 18,7 милиони евра, покажува последниот финансиски извештај. Загубата е поголема од капиталот проценет на 13,8 милиони евра. Вработените стравуваат за своите работни места и алармираат дека не примиле плата во...www.slobodenpecat.mk
Изгоре одамна...Како не изгоре Пошта - Универзална ни крива ни дужна![]()
Jas kako sto mozam da vidam pocna da ima dve opcii "AliExpress Standard Shipping" i "AliExpress Selection Standard" golemi se sansite tie so "selection standard" privatna posta da gi dostavuva....Koj znae kje videme.
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден