processor

 1. Snow :)

  i7 4790

  Како што гласи насловот, барам да купам i7 4790.
 2. JensenInterceptor

  RISK5 Open Source Процесор - Ваши мислења?

  Не знам од каде да почнам или какви прашања да поставам, па, како што гласи насловот, кои се вашите мислења за овој процесор: https://riscv.org/ И да, „процесор со отворен код“??? Или како би се превело? :) ;)
 3. Mark0s

  Конфигурација - процесори

  Здраво дечки. Ми треба ваше мислење за i5 8400k и AMD RYZEN 2600, кој процесор е поефикасен за гејмање и дали измеѓу двата процесори има голема разлика. Исто така за процесорот i5 8600k дали е потребна Z series матична ( не планирам да правам overclock). Однапред Ви благодарам :)
На врв Дно