a kazi mi kako e na 27ka beta i dali ako sakas da se vratis moras se da brises?Јас не би го пробувал, но сега сум заглавен, немав бекауп оддамна направено па сега како викаат сум се фатил на орото![]()
a kazi mi kako e na 27ka beta i dali ako sakas da se vratis moras se da brises?Јас не би го пробувал, но сега сум заглавен, немав бекауп оддамна направено па сега како викаат сум се фатил на орото![]()
Денес се кренав на public beta 2, уште е рано, но до сега се работи одлично. Да, за да се вратиш на ios26 мора да направиш комлетен ристор, па да вратиш од бекап што си го направил на ios26.a kazi mi kako e na 27ka beta i dali ako sakas da se vratis moras se da brises?
ќе чекаме септемвриДенес се кренав на public beta 2, уште е рано, но до сега се работи одлично. Да, за да се вратиш на ios26 мора да направиш комлетен ристор, па да вратиш од бекап што си го направил на ios26.
Сеуште на public 2, работи екстра, немам чуство дека сум на бета, напротив испеглана стандардна верзија. 100 подобар од било која 26ка…Денес се кренав на public beta 2, уште е рано, но до сега се работи одлично. Да, за да се вратиш на ios26 мора да направиш комлетен ристор, па да вратиш од бекап што си го направил на ios26.
pa sega ima beta 5ka ako ne se lazam?Сеуште на public 2, работи екстра, немам чуство дека сум на бета, напротив испеглана стандардна верзија. 100 подобар од било која 26ка…