Necromancer
poweruser
^ Вториот наводно е нешто поврзан со мрежната. Претходната верзија беше 14.3.2.1 од Intel, сега симнувам последна 15.8.0 па ќе пробам со тој драјвер.
^ Вториот наводно е нешто поврзан со мрежната. Претходната верзија беше 14.3.2.1 од Intel, сега симнувам последна 15.8.0 па ќе пробам со тој драјвер.
Вториот е со мрежната проблем(стај драјвер нов)
видов дека си прикачил . Едитирав постИнсталирав најнов драјвер па ќе видам. За првиот прикачив инфо.
ЕДИТ :
првиот е nVidia video драјверот . Апдјтувај и тој .
Чаре?Не е до драјверите, вирус имашh:
Се зезам другар, до драјверот на Nvida е, дали избра чиста инсталација кога го инсталираше новиот (custom) на инсталерот?
8600 ако работела до сега кажи и фала. 60% од тие серии изгореа или вака се збунети цело време. Имаа проблеми со лемењето тогаш како што памтам.
Најдобрата графичка за мојот лаптоп е оваа колку што знам, а дали вреди..не сум сигурен. 110 долари со достава. До сега му имам ставено SSD, втор диск на местото на оптичкиот WD Blue 750GB, USB3 на PCI Express 54mm, Intel 5100AGN wifi адаптер и 2x2 800MHz Micron DDR2 рам, уште графичка ми фали lolEве ти што велит Ибеј за твојот проблем
Јас долго време ова го меркав:
А што те завлече баш накај овој модел? Изработката? Екранот? Спецификациите се солидни, но не wow.
Се одвоивме од темава, може некој да ги премести мислењава или да ги избрише откако ќе си завршиме муабет со xenon хаха
Вчера ми се појави blue screen error кој беше попратен со многу силен звук. Не успеав да прочитам што како, пошто звукот беше многу силен и помислив дека некој дел се поебал и направив рестарт. Како може да дојдам до информациите за blue screen error? Преку тоа event viewer? Инаку нешто барав по Google и видов дека можеби тоа да е проблем со рам меморија и направив тест со програмата од виндоусот, memory diagnostic tool и се е во ред.