Kajsibebraat
user
- 1 април 2012
- 1.480
- 982
рутиран ми е телефонот, затоа прашувам 
Лол значи треба да искочиш надвор на пр на улица или некаде на поотворено. Неможе да ти фати од дома.Инсталирав
CoPilot Live 8.2.0.814
и околу регистрирањето поминав некако. Симнав мапа преку него за Македонија, ама не можам никако да го вклучам да работи. Цело време ми вели дека нема GPS сигнал, а GPS-от во сетинзите ми е вклучен.
Може ли некој да ми прати скриншот од копилот-от како изгледа додека возиш?
Го инсталирав, го пробував и некако не ми иде.. незнам дали е до мене или така треба да биде :/
8.верзија 8 или 9 ти е?
Тие што не сакаат да пробуваат кракувани програми можете да ја пробате и MapDroyd, бесплатна е ама мапите се полоши, ама подетална е од CoPilot во некои места. Во секој случај CoPilot има поубави и посредени мапи.
MapDroyd не е навигација. Таа е повеќе да видиш кај си во моментот и тоа е :/ Да почнеш да се движиш нема да те следи.Тие што не сакаат да пробуваат кракувани програми можете да ја пробате и MapDroyd, бесплатна е ама мапите се полоши, ама подетална е од CoPilot во некои места. Во секој случај CoPilot има поубави и посредени мапи.
Абе не ја читав целата тема. Нели самиот Google Maps има navigation. Пример пишеш до кај сакаш да стигнеш и ти дава најкраток пат. Пример од кај мене до Скопје има улица по улица детално кај да свртиш, дава и време отприлике за колку пристигнуваш. Општа бесплатна апликација.