Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ananas.mk

• Ја почнал/а темата M@RKO
  • Време на почнување

cppffs

hello world
7 април 2019
106
112
Користен бил?
Важи ќе пишам
Да порачав правосмукалка , со видливи знаци на користење и полн филтер со прашина, влакна. ѓубре :cautious: , ми се јави една тетка од Техномаркет, рече последна е и затоа така, сигурно си го користеле во салонот каде што го продавале па решиле да го продадат, но на производот не пишуваше ни отворан ни експонат јас го платив за нов и сакам нов. Немаа друг па реков дека одбирам да ми ги вратат парите телефонски се согласи рече само нека го земат од Аннанас да го донесат да го вратат и ќе ти рефундираме. Е сега баш ме интересира дали ќе турни процесов 100 години или ќе се заврши во некој разумен временски рок, телефонски и по емаил со Аннанас до сега се беше фер му ипратив слики...да го видиме само крајниот резултат.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.760
6.465
SK
Не се нормални, било што користено/експонат треба да го означат како таков и да има дебел попуст. Не дека некој ќе купи користена правосмукалка... Само им го губат времето на луѓето со АПП пристап. Тука малоумен е и тој што ги остава подредените да прават вакви глупости.

Уште па по телефон ти објаснуваат као најнормална работа да се десила. А не девијација. И као најнормално е да нарачаш нешто и потоа да губиш време со малоумни имбецили и враќање производи. :)

Vlecka

hello world
28 јуни 2013
461
247
Vlecka's setup  
Processor & Cooler
i5-3570k w/ stock
Motherboard
Gigabyte Z77-DS3H
Storage
Western Digital Caviar Blue 1TB EZEX
PSU
Cooler Master B Series 600W
RAM
2x4GB Kingston HyperX Blue 1600 MHz
Video card
Nvidia GT1030
Case
Cooler Master N200
Mouse
A4Tech X-748K
OS
Windows 7 Ultimate
За вакви случаи е слаб ананас. Да е нормално купено ќе одам до салон одма ќе го вратам. Ионака имам на 5мин и техно и сетек.

Не, бркај се со карго, па не можеле денес, па утре ти не си дома...и така до бескрај.

Bizra

hello world
15 јуни 2024
143
75
За вакви случаи е слаб ананас. Да е нормално купено ќе одам до салон одма ќе го вратам. Ионака имам на 5мин и техно и сетек.

Не, бркај се со карго, па не можеле денес, па утре ти не си дома...и така до бескрај.
Баш ќе видиме колку ќе им треба

cppffs

hello world
7 април 2019
106
112
Не се нормални, било што користено/експонат треба да го означат како таков и да има дебел попуст. Не дека некој ќе купи користена правосмукалка... Само им го губат времето на луѓето со АПП пристап. Тука малоумен е и тој што ги остава подредените да прават вакви глупости.

Уште па по телефон ти објаснуваат као најнормална работа да се десила. А не девијација. И као најнормално е да нарачаш нешто и потоа да губиш време со малоумни имбецили и враќање производи. :)

Апсолутно се солгасувам со напишаното + би сакал да ја нарачам истата ја има од друга продавница сега и би ја порачал паку аннас (има моментално попууст) не ми се ризикува сакам да го видам исходот од што ќе биде ова. Изгледа мислеа дека ќе им помини кој ќе го враќа кога веќе му е дома ама погодија на попринципиелен купувач јебига.

Истото го реков.... полисата било да мора да оди преку Ананас. купено од таму мора преку нив да се врати ќе дојдат од дома да го земат. прашање кога?

Ron26

poweruser
4 мај 2019
2.218
2.651
И што им е ова, ги укинале ваучерите добри. Сега има еве игра, греби, тап 250, тралала ти си големиот добитник. Блек фрајдеј ако се лажеме :ROFLMAO:

Bizra

hello world
15 јуни 2024
143
75
Твој ваучер код е: ⬇️
2kevruoK
Правила за користење на ваучерот:
Да се логираш
Вредноста на твојата корпа да изнесува најмалку 12.000 денари

Corsair

hello world
7 мај 2015
81
56
G6PliuXL
Ananas500.png

Да се логираш
Вредноста на твојата корпа да изнесува најмалку 3.500 денари​

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.601
1.764
2kevruoK
Да се логираш
Вредноста на твојата корпа да изнесува најмалку 12.000 денари
Благодарем, го искористив ваучерот Еве за возврат еден ваучер од 1500 денари.
Screenshot_2025-11-08-11-20-43-536_com.google.android.gm.jpg

Bizra

hello world
15 јуни 2024
143
75
u3KkNCt0
Вредноста на твојата корпа да изнесува најмалку 2.000 денари

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.691
3.330
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
x1s7xYYg
Ananas500.png

Да се логираш
Вредноста на твојата корпа да изнесува најмалку 3.500 денари​

Corsair

hello world
7 мај 2015
81
56
qfR8qNw1
Ananas3000.png

Да се логираш
Вредноста на твојата корпа да изнесува најмалку 17.000 денари​

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.691
3.330
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Другари има некој да ми пушти 1500 ваучер приватно? би бил благодарен...

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно