Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.430
- 1.084
99% kaj site e R, kaj mene od 5 samo na 1 tel, najnov nema R, na lyca dodeka bese na nikoj nemase RСменив, во ред е, фала многу.
А кај сите регистрира како роаминг или кај мене нешто не е ко што треба?
99% kaj site e R, kaj mene od 5 samo na 1 tel, najnov nema R, na lyca dodeka bese na nikoj nemase RСменив, во ред е, фала многу.
А кај сите регистрира како роаминг или кај мене нешто не е ко што треба?
*100#Дечки, како проверувате колку имате кредит на МтеЛ? Решив да ги менувам овие копуциве и ми требаат 250 ден. за трансфер на број. Па да видам дали имам или не. Тоа настрана, како ставате креедит? Бидејќи битола немаат продавница. Абе сфе....
Можиш онлајн да дополниш или во мобиларата Гоником-бит кај Училиштето Гоце Делчев.Дечки, како проверувате колку имате кредит на MTEL? Решив да ги менувам овие копуциве и ми требаат 250 ден. за трансфер на број. Па да видам дали имам или не. Тоа настрана, како ставате кредит? Бидејќи Битола немаат продавница. Абе сфе да им....
Porano od lyca na taxi ne mozese da se zvoni samo so prefix na ovoj br, 02 kaj mene vo PP, 048 13131, 13777 taka se broevite...Пишав приговор за недостапноста на 15180 и сл. На шалтер во Сити мол…
Браво! Само така! И јас ќе отидам деновиве да поднесам за тие неколку глупости!Пишав приговор за недостапноста на 15180 и сл. На шалтер во Сити мол…
App,i ussd trebaБраво! Само така! И јас ќе отидам деновиве да поднесам за тие неколку глупости!
So lyca ne, so Mtel da,mislam formalno i pravno lyca ne postoi povejke ....Pocna makite so mtel lyca
Не дека имав намера, ама кога видов двајцата на шалтер се ашкаат без муштерии... И ми вика јави се на 15010 (прво не работеше, сега работи) повик е само шест денари!Браво! Само така! И јас ќе отидам деновиве да поднесам за тие неколку глупости!
Лајка не постои... Други беа проблемите со Лајка ама проблемите со МТЕЛ се another level, читај баш во овој форум во постари пораки.Pocna makite so mtel lyca
зошто не го наведеш кој е хинтот во позадина на твоето мислење?"проблемите" со Lyca беа смешка во однос со ова што имаме со миграцијата на Мтел. Ке има зезанции...
Битно !
не земајте договори постпејд од кај нив по никој слушај, иако навидум ви изгледа како ефтина варијанта.
Кој хинт? Зошто да не земеш постпејд? Еве на при. ѕирни тука во групата, што ми се случуваше а на моја чиста среќа не земав двегодишен договор па само шеесет денови (и плус две недели ми наплатија, ама за лекови да не им стигнат) ги трпев нивните шиканирања.зошто не го наведеш кој е хинтот во позадина на твоето мислење?
не не ни помислувам за такви виртуелни оператори, и им се восхитувам на луѓето кои прават МНП во такви мали оператори.Кој хинт? Зошто да не земеш постпејд? Еве на при. ѕирни тука во групата, што ми се случуваше а на моја чиста среќа не земав двегодишен договор па само шеесет денови (и плус две недели ми наплатија, ама за лекови да не им стигнат) ги трпев нивните шиканирања.
Нека имаш среќа и сѐ да ти е добро - ама прво пробај со припејд ИЛИ со постпејд без договорна обврска и после тоа терај на двесте години ако сакаш.
многу ме интересира ако не е тајна од кој оператор отиде во мтел?Кој хинт? Зошто да не земеш постпејд? Еве на при. ѕирни тука во групата, што ми се случуваше а на моја чиста среќа не земав двегодишен договор па само шеесет денови (и плус две недели ми наплатија, ама за лекови да не им стигнат) ги трпев нивните шиканирања.
Нека имаш среќа и сѐ да ти е добро - ама прво пробај со припејд ИЛИ со постпејд без договорна обврска и после тоа терај на двесте години ако сакаш.
pa dobro toa e i onaka samo ime ne i operatorСѐ е документирано тука. Само Кејблтел не го свртев.
samo nemoj da ukluchuvash mobile data da ne ti pamti pa da ti zeme kredit koga ke nadopolnish sepak e prepaid.Дечки, како проверувате колку имате кредит на MTEL? Решив да ги менувам овие копуциве и ми требаат 250 ден. за трансфер на број. Па да видам дали имам или не. Тоа настрана, како ставате кредит? Бидејќи Битола немаат продавница. Абе сфе да им....
ova nemozhe da e tochno dokolku chuvash sms izvestuvanje ili nekakva fizicka potvrda treba da te kreditiraat vednash, no bez toa nemozhesh da napravis nis.Хеллоу? Збориме за портирани броеви од Лајка на МТЕЛ. Платено за цела година однапред, они си ги намалуваат услугите што сме ги имале на Лајка. Што не е јасно? Од годишниот на Лајка ме префрлаат на ѓубрето на МТЕЛ? Нека ги вратат парите, тоа е пофер. А они сакаат ем да имаат корисници ем да им ги намалат услугите.
Некој да напише допис до МТЕЛ (а после и АЕК) и да го сподели тука за да им пратиме сите? Не може и јаре и паре
Ми ѕвонеле вчера ама не можев да одговорам, денес се најдовме. Ми соопштија дека од техничка служба го решиле проблемот. „Дали сакате одговор на писмено?“ - викам не ми треба ако е решен проблемот. Sвонам на 15180 и морав такси да си викнам а немав потреба (се зезамПишав приговор за недостапноста на 15180 и сл. На шалтер во Сити мол…
.??ova bese za taxi.? Kratki broevi 15 xxx???Ми ѕвонеле вчера ама не можев да одговорам, денес се најдовме. Ми соопштија дека од техничка служба го решиле проблемот. „Дали сакате одговор на писмено?“ - викам не ми треба ако е решен проблемот. Sвонам на 15180 и морав такси да си викнам а немав потреба (се зезам
Ајдееее, превртете некоја чаша, МТЕЛ досега има најмалку еден решен проблем со припејд услугите!!! Само напред! Со ова темпо за 2-3 години и вториот![]()
Да. И не ми наплатија ништо. И дури Снежана од Тек сапорт ми рече слободно да ја барам ако имам друг проблем... Убавиот приговор железни врати отвора.??ova bese za taxi.? Kratki broevi 15 xxx???
Bravo .....Да. И не ми наплатија ништо. И дури Снежана од Тек сапорт ми рече слободно да ја барам ако имам друг проблем... Убавиот приговор железни врати отвора![]()
Денес прв пат надополнував за два броја преку вебсајт и после на 15010 активирав месечни пакети, и не наплаќаат за повик.
Погледнете го атачментот 147139
Во другите оператори тоа е времето за кое се продолжува достапноста на картичката после надополнување на кредит. Сепак во овој случај е претпоставка основана на сличноста на времетрањето.А месеците под износите што им значат? Ако не ги искористиш во тој рок ти пропаѓаат парите?
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BANANA switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D4
7.380,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден