kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.059
- 7.732
Добра ствар е ова јас на друг начин се снајдов на утичница и под биро залепив закачалки и немам мака знам за 2-3 долари од али ги земавКаде можам да најдам ваква утичница ама со IP65 или бар IP54? Барав во Електрометал, Меркур, Тамасо, Новомак, Мегатехна, Алфи и или немаат или беа со IP20.
![]()
Имам видено слична изведба во електрометал, а исто и во веро имам затекнато еднаш (штекер со повеќе излези плус дополнителнио УСБ излези).Вакво нешто во мкд?Погледнете го атачментот 136943
Сакаш да купиш или бараш еднкратно?Дали знае некој дали има низ Скопје клуч BB44-16 со отвор за момент клуч како на сликава?Погледнете го атачментот 137172
Барам да купам. Најдов на АлиЕкспрес ама ај си викам може има кај нас негде.Сакаш да купиш или бараш еднкратно?Имам ваква за средна осовина од велосипед, ако ти е за услуга да ти дадам
имаш во ЕфтинијаКаде можам да најдам ваква утичница ама со IP65 или бар IP54? Барав во Електрометал, Меркур, Тамасо, Новомак, Мегатехна, Алфи и или немаат или беа со IP20.
![]()
Во униор имаш баш наставци за клуч. Ова на сликава нз баш како би функционирало со момент клуч.Дали знае некој дали има низ Скопје клуч BB44-16 со отвор за момент клуч како на сликава?Погледнете го атачментот 137172
И јас од таму земав, баш ова TL-BB01 за некои си 4,27 долариБарам да купам. Најдов на АлиЕкспрес ама ај си викам може има кај нас негде.
Одлично, фала ти на информација.Во униор имаш баш наставци за клуч. Ова на сликава нз баш како би функционирало со момент клуч.
Имаш во продавници за Авто Делови.Вакво нешто сте виделе ли некаде да има, јас по Куманово не успеав да најдам?
Погледнете го атачментот 137458Погледнете го атачментот 137459
Растури панел од неисправен монитор или телевизор, во него имаш тоа што ти треба.Сакам да напраем дифјузер за блиц за макро фотографија, гледам по нет користат полипропиленска пластика ама не можем да најдем такво нешто кај нас... да не знае некој кај има такво нешто, или пак некој материјал што би ми служел како дифјузор на светлината од блицот, нешто како пластична хартија...?
Големина отприлика колку А3 лист, и дебелина исто горе-доле колку лист...
Ја бар не успеав да најдем по интернетов![]()
Нигде не се продава само дифузорот?Растури панел од неисправен монитор или телевизор, во него имаш тоа што ти треба.
Не би знаел да кажам...Нигде не се продава само дифузорот?
Сакам да напраем дифјузер за блиц за макро фотографија, гледам по нет користат полипропиленска пластика ама не можем да најдем такво нешто кај нас... да не знае некој кај има такво нешто, или пак некој материјал што би ми служел како дифјузор на светлината од блицот, нешто како пластична хартија...?
Големина отприлика колку А3 лист, и дебелина исто горе-доле колку лист...
Ја бар не успеав да најдем по интернетов![]()
Имам еден дифјузер напраено, и тој ми е напред со платно.... најдов еден друг темплејт, со копчиња се склопуе и можеш да го расклопиш после употреба, практично е... имам и дифјузер од али, имам пробано и со шишиња, ама сакам да го напраем ова да видим каков резултат ќе ми даваИмаш повеќе можности, од паус до шишиња за јогурт. Ама, ќе навлечеш некоја несакана нијанса на боја. Подобро нарачај со од али готов производ од некој проверен производител.
последно кога бев во обична железара видов вакви сиви имаа, не знам за димензии и други бои, сигурно има во поснабдените железариДечки да не знае некој каде можам да најдам онакви црева за организација на кабли? Нешто као на сликава, не мора да е конкретно тоа, може и некое друго решение за организација на снопови кабли...
Погледнете го атачментот 137732
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден