Ц.ц.ц.ц кај ти ојт умот море гејчо?Ова одлично искуство ептен двосмислено е некако![]()
на искуство од играње со џојстици...Ц.ц.ц.ц кај ти ојт умот море гејчо?![]()
За тебе во секое време брате!
Абе и јас не сум подобарМе изнасмеја, јас сум ти као Винички трговец, со загуба
p.s. Нека не се лутат виничани за погоре напишаното.![]()
пууу 2 саати не поминаа и посаканото се исполниbtw @Fatal1ty_ треба да ти залепи еден беџ за проверен огласувач (го заслужуваш тоа), на прсти се бројат членовите како тебе.
Лош си ти за админпууу 2 саати не поминаа и посаканото се исполни
де кажи му да ме стави админ
Благодарам за пофалбите.:blush:Требаше да купам 2 бироа... се мислев од каде да порачам, какви да бидат... се изнашетав по продавници, цените ОГАН за 2 парчиња дрво.
Знаев дека @Tajson се занимава со таа работа па си реков ке му пишам него и ке ги порачам тие бироа од кај него, знаев дека ке бидат ВРВ, немав сомнеж околу тоа, се слушнавме со него, објаснив што како па тој ми подели профи совет и оставив да ги сработи како мисли... човече златни раце имаш, алал да ти е.
Дечки, кој е за саглам биро за мала сума на пари а врвен квалитет, барајте го @Tajson .
Брате, како добро ги имаш средено работиве, колку и да е неписмен човек, не може да згреши.Благодарам за пофалбите.:blush:
Со здравје да се служите со невестата, ама има и твој удел, монтажата си ја направи сам.
слики или се нема случено !!!!Брате, како добро ги имаш средено работиве, колку и да е неписмен човек, не може да згреши.
Секоја чест уште еднаш.
Фати го за раце и носи го право у златара..... човече златни раце имаш, алал да ти е. .
Далеку ми е, иначе ке го имав однесеноФати го за раце и носи го право у златара....
Ќе го начекаме у некое кафанче па од таму го носиме прво на златар па на топсикологија.Далеку ми е, иначе ке го имав однесено![]()
Ке не заебит, немат да дојТ!Ќе го начекаме у некое кафанче па од таму го носиме прво на златар па на топсикологија.
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден