Леле бе колку си безобразен
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Кај ли ти бега умот
Леле бе колку си безобразен
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Која е таа пицерија?Сега таа девојка во пицерија работи, мислам во Сити мол , ама Филип не е по пиците иначе и таму може да ја сретне.![]()
Каде е пицеријата ? Дај кажете како изгледа згодна ли е ? Јас сам по пиците да одам там.Сега таа девојка во пицерија работи, мислам во Сити мол , ама Филип не е по пиците иначе и таму може да ја сретне.![]()
Сега пак им го однесов, да видам дали пак на иста финта ќе се извадат.Апаши!
![]()
На High Load гаси и го рестартира PC-то.Да дојдеше овдека ќе ти кажевме дека треба да одиш во пазарна инспекција уште 3 пат. Односно после 2 неуспешни поправки тебе ти следува ново напојување
Што дефект беше? Зуеше?
Чекај малце, на колку HIGH LOAD?На High Load гаси и го рестартира PC-то.
Дали на бенчмарк или игрица не е битно,си гаси редовно. Проблемот можам лесно да го реплицирам ако пуштам многу апликации и наеднаш уклучам бенчмарк. Со другово напојување некое си CODEGEN руско, нема никаков проблем иако е за 100вати помало.Чекај малце, на колку HIGH LOAD?
Дечко дај конфигурацијата. Некои напојувања не беа компатибилни со Haswell на пример.Дали на бенчмарк или игрица не е битно,си гаси редовно. Проблемот можам лесно да го реплицирам ако пуштам многу апликации и наеднаш уклучам бенчмарк. Со другово напојување некое си CODEGEN руско, нема никаков проблем иако е за 100вати помало.
i3 3220Дечко дај конфигурацијата. Некои напојувања не беа компатибилни со Haswell на пример.
И наведи ватажа од напојувањето.
Не е само кај мене проблемот, и на друг систем е тестиранДечко дај конфигурацијата. Некои напојувања не беа компатибилни со Haswell на пример.
И наведи ватажа од напојувањето.
Ми изгледа дека е се во ред со конфигурацијата и снагата на напојувањето. Си пробал ли да го наместиш на друга конфигурација? Кај пријател на пример?i3 3220
8gb ram
r7 260x
foxconn h61mxe
500gb 7200rpm toshiba hdd
Cooler Master B500 v2 500Watt
претходен репли, на fx 6300 не успеа ни да покрене.Ми изгледа дека е се во ред со конфигурацијата и снагата на напојувањето. Си пробал ли да го наместиш на друга конфигурација? Кај пријател на пример?
Напојувањето има проблем по се изгледа. Инсистирај, овој пат, извештај од тестирањата и добиените напони.претходен репли, на fx 6300 не успеа ни да покрене.
По се изгледа така ќе биде овојпат ако ме зезнатНапојувањето има проблем по се изгледа. Инсистирај, овој пат, извештај од тестирањата и добиените напони.
Рекла казала муабетите „терај арно е, кај нас беше се во ред“ им одат само ним во прилог.
Задолжително да ти даваат доказ дека го примиле на поправка. Ако имаш доказ дека напојувањето било неколку пати на поправк и дефектот не е поправен тогаш закани им се до Пазарна Инспекција и поднеси пријава.
Има да ти јадат од рука![]()
Напојувањето има проблем по се изгледа. Инсистирај, овој пат, извештај од тестирањата и добиените напони.
Рекла казала муабетите „терај арно е, кај нас беше се во ред“ им одат само ним во прилог.
Задолжително да ти даваат доказ дека го примиле на поправка. Ако имаш доказ дека напојувањето било неколку пати на поправк и дефектот не е поправен тогаш закани им се до Пазарна Инспекција и поднеси пријава.
Има да ти јадат од рука![]()
Затоа на лице место ќе си провери дали работи. Ако не е отстранет дефектот после 30 дена, уште после првиот сервис му следува ист нов производ со продолжена гаранција од стариот или парите во целост назад. А ако го отстранат дефектот пред 30 дена, тогаш ако се појави повторно дефект, имаат уште 30 дена. После нив, пак како првиот пат после сервис - ако е остранет ок, ако не е нов или парите. Ако трет пат се појави дефект, нема веќе сервис, парите или животот. Ова де, нов производ.Да дојдеше овдека ќе ти кажевме дека треба да одиш во пазарна инспекција уште 3 пат. Односно после 2 неуспешни поправки тебе ти следува ново напојување
Што дефект беше? Зуеше?
Во законот е општо напишано. Така да нема шанса да ти дадат ново веднаш, освен на база на добра волја. Законот им дозволува да го држат напојувањето максимум 30 дена и верувам ќе го сторат тоа, this is Sparta.Во гарантен рок напојувања не се поправаат во ниеден сервис, или работи или не, ако е расипано МОРА да добиеш ново
Не е точно! Во Мебиус на пример ми сервисираа Antec HCP-1000 кое почна многу да зуи, што мене воопшто не ми се допадна, а плус и од Antec ми рекоа дека би требало да добијам RMA. Во СЕТ на пример сум добивал ново напајање во случај на дефект.Во гарантен рок напојувања не се поправаат во ниеден сервис, или работи или не, ако е расипано МОРА да добиеш ново
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден