Да, може. Пишува на сајтот на телекабел дека може, само да се има 200 ден кредит.Moze brojot od drug operator da go prfrlam vo telekabel ?
Иначе јас чекам да дојде 00.00 часо да си ја ставам новата сим картичка од телекабел
Да, може. Пишува на сајтот на телекабел дека може, само да се има 200 ден кредит.Moze brojot od drug operator da go prfrlam vo telekabel ?
Може да се портира број без проблем.Moze brojot od drug operator da go prfrlam vo telekabel ?
Мене ми рекоа дека до 1ви ќе биде пренесен, но сеуште сум на Вип. Се надевам ќе биде утре.Да, може. Пишува на сајтот на телекабел дека може, само да се има 200 ден кредит.
Иначе јас чекам да дојде 00.00 часо да си ја ставам новата сим картичка од телекабел![]()
Ti go portiraa brojot?Мене ми рекоа дека до 1ви ќе биде пренесен, но сеуште сум на Вип. Се надевам ќе биде утре.![]()
Не сеуште, се јавив ми рекоа до 16 часот требало да биде завршено.Ti go portiraa brojot?
Probav da go dodadam brojot so prefix 074 na gmail vika invalid numberЏабе е се ако не работи 2-factor. Ај нека не ве мрзи тие што имате пробајте Microsoft/Google. Сигурно имате некаде мејл.
Fb WhatsApp Viber telegram go prifatiЕпа чорба. Ваљда ќе средат набрзо.
Izberi aktivacija so povik, ke ti se javat i ke ti gi kazat kodot
Pred malce mi e ova testiranoИмате тестирано 4г брзина? Како е, колку оди?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Добро е, иако не е премногу за 4г. Скопје е тестирано?Pred malce mi e ova testirano![]()
Имате тестирано 4г брзина? Како е, колку оди?

Sveti Nikole eДобро е, иако не е премногу за 4г. Скопје е тестирано?
Друже вчера на нетфликс од телефон, по грешка на дата сум бил. За 3 саати 10 гб изеде.
Во телеком пропорционално колку дена ќе користиш, во Телекабел фулл месец.Знаев и дека некој друг ќе го прави ова....знаев...
ЕДИТ:
Да прашам тука ко noob некој, на Телеком сум постпејд, да го префрлам бројот, сметкава ќе треба од февруари цела да ја платам или како оди тоа?
Заборавив јануаров да се префрлам...
И кај мене истата брзина. Иначе шо ти требе поголема брзина другарче, филмови ли ке симињаш? Ја па намерно си подесив на 3Г мрежа, ем да не ме зраче повеке, ем батеријата по ке трае.Добро е, иако не е премногу за 4г. Скопје е тестирано?
Podnesi utre za den dva ke te prefrlat, ama pak ke si go platis cel fevruari ako ne ti e problem 2-3 da bides pokusЗнаев и дека некој друг ќе го прави ова....знаев...
ЕДИТ:
Да прашам тука ко noob некој, на Телеком сум постпејд, да го префрлам бројот, сметкава ќе треба од февруари цела да ја платам или како оди тоа?
Заборавив јануаров да се префрлам...
Е голема работа 2-3 дена. Нека се маане там одма од факин мобимак.Podnesi utre za den dva ke te prefrlat, ama pak ke si go platis cel fevruari ako ne ti e problem 2-3 da bides pokus
Ja od ljubopitnost za 10 dena plativ kolku za cel mesec, na 21 go zedov brojceto
Pazi dogovorot na Telekom ako ne ti e istecen ke platis penailЕ голема работа 2-3 дена. Нека се маане там одма од факин мобимак.
Интересна ситуација ме снајде, поднесено е барање за пренос на број кај Телекабел од Вип уште од Вторникот, сеуште од Телекабел велат дека е во процедура односно не е ни одобрено, ни прифатено, од Вип велат дека веќе е даден одговор и најверојатно е одбиено бидејќи сеуште сум на мрежа нивна. Сите долгови се подмирени кај Вип, и самите велат дека нема никаква причина за да се пренесе. Незнам сега кој кого мајтапи овде. Му се има некому случено вакво нешто?
2. Ќе замолам некој да може да потврди дали од Microsoft и Google може да се добиваат Verification Codes?
За жал тоа е единствен начин за да те сфанат озбилно тука.Вип некако како да одбиваат да направат трансфер.
На крај мораше да оди во салон за да на вулгарен начин постапи за да му средат.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден