Кај мене со месеци веќе нешто друго бладаат xDСамо не знам што бладаат со ова максимална брзина 50/50...
Јас бев готов да преминувам во неотел. Не дека трошам повеќе од 1ТБ, ама еднаш потрошив тераипол. И сега ми е шубе.Се омрсивте телекомци.![]()
Кај мене со месеци веќе нешто друго бладаат xD
Погледнете го атачментот 88253
FUCK YEAH ево их 5 тера
идеме 4к порки лабаво
ама неам 4к тв/монитор
у курац
ќе ме кошта ова зголемувањево на лимитов
P.S. @Tegla и дрмтрфкифр не знам како сте уште вие на пакет од 2016 и не ве натерале да обновите договор...
ја имав договор 2 години напраен у 2017 и кога потпишував нов у 2019 ми рекоа ако не потпишам нов (имам пишано мислам за ова на форумов) ќе плаќам 25% поскапо затоа што кога го правев у 2017 демек имал 25% попуст и тој веќе немал да важи xD.
Тоа е баш сменето во софтверски пакет за манипулации со слики и фотографии за да не ме упецаат беееГо упеца![]()
Здраво дечки.
Конечно добив оптика во Драчево.
Бидејќи сум на Магента М, максимум брзина ми е 30/5. Сакам да прашам дали според бројкиве доле може да се заклучи дали без проблем би поддржала оптиката брзини од пример 100/100 за Магента Л или 300/300 доколку го земам најголемиот пакет.
Дечките што ми месета од Овернет рекоа дека сигналот бил доста јак и дека имало губиток 0.01 што било одлично.
Исто така дали рутерот Хуавеи HG8145V5 кога се конфигурира треба да има исто SSID и 2.4 и 5ghz.. Дали е доволно паметен и сам switchnuva кога се шетам низ соби не можам сеуште сам да заклучам..
Ejjjj, на што се добива 10ТБ лимит?
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Кој дел си Драчево што ти ставиле оптика?
Антон Димитров, по старо Жарко Зрењанин или по најстарски - 52 улица.
Кога ја реновираа ставија оптика подземно и пред две недели продажни агенти одеа од куќа во куќа кажуваа дека е активна мрежата. Си поднесов барање и ме мигрираа.
Сум ги гледал по другите споредни улички инсталацијата ја прават по бандери и тоа со многу брзо темпо.
А колку е новата брзина? Еве јас сум со тековен договор, лимит добив, а и брзината си е по старо како што и пишува на веб страната. За М пакет магента 30/5.Упдејт за тие што се со поминат договор - добиваат лимит, не добиваат брзина.
брзината си стоо шо би рекол нашиот екс пр
го приметив @dekomote дека уште од претходниот пост малку ги помешал брзините (hehe) ама еве да разјасниме дека нема зголемување на брзините
Нема да има зголемување на брзината .Има (или, ќе има) бар за L и XL, за постоечки што се со валиден договор или за нови. За тие што се вон договорна обврска како мене и тебе, нема зголемување на брзините.
L беше 50/50, сега ќе е 100/100
Ај дај да видиме од каде ова? Од лани уште L e 100/100.Има (или, ќе има) бар за L и XL, за постоечки што се со валиден договор или за нови. За тие што се вон договорна обврска како мене и тебе, нема зголемување на брзините.
L беше 50/50, сега ќе е 100/100
Епа, изглеа само мене ќе ми кренат брзина. Јас сум на Л 50/50 ама од пред 2 години.Ај дај да видиме од каде ова? Од лани уште L e 100/100.
Sent from my TELEFON using Tapatalk