Имаат ли овие онлајн продажба и испорака до дома како Жирафата (ЕКО логистик или како и да се викаше)Не е до тебе, имаат некаков проблем.
Од друга страна пак, и не ти ни треба, MI Premium Shop (Xiaomi Store) е многу подобра продавница.
Јас сум на А1. може е до провајдерот.Мене ми ја отвара најнормално
Читав дека mi band 6 global има nfc,дали и тука има nfc?Не е до тебе, имаат некаков проблем.
Од друга страна пак, и не ти ни треба, MI Premium Shop (Xiaomi Store) е многу подобра продавница.
Секоја среда имаат happy hour. Јас си купив два рутера Mi A4 Dual band AC1200 по цена на еден![]()
www.xiaomistore.mk
Чим Band-от има, многу логично и тоа да има, и тоа не еден него 2х NFC, пошто тоа од @Banjifiko е Dual Band.Читав дека mi band 6 global има nfc,дали и тука има nfc?
MI SMART BAND 6
www.xiaomistore.mk
дај го тој „Safe Browsing diagnostic page“ линкот да видиме што кажуваЗдраво ит другари
Последните денови пробам да ја отворам страницата на ми сторе мк,не ја отвара или мојот телефон не е добар?
Благодарам однапред
Погледнете го атачментот 113983
Преку гугл кога влагаш го давадај го тој „Safe Browsing diagnostic page“ линкот да видиме што кажува
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден