Имаат ли овие онлајн продажба и испорака до дома како Жирафата (ЕКО логистик или како и да се викаше)Не е до тебе, имаат некаков проблем.
Од друга страна пак, и не ти ни треба, MI Premium Shop (Xiaomi Store) е многу подобра продавница.
Јас сум на А1. може е до провајдерот.Мене ми ја отвара најнормално
Читав дека mi band 6 global има nfc,дали и тука има nfc?Не е до тебе, имаат некаков проблем.
Од друга страна пак, и не ти ни треба, MI Premium Shop (Xiaomi Store) е многу подобра продавница.
Секоја среда имаат happy hour. Јас си купив два рутера Mi A4 Dual band AC1200 по цена на еден![]()
www.xiaomistore.mk
Чим Band-от има, многу логично и тоа да има, и тоа не еден него 2х NFC, пошто тоа од @Banjifiko е Dual Band.Читав дека mi band 6 global има nfc,дали и тука има nfc?
MI SMART BAND 6
www.xiaomistore.mk
дај го тој „Safe Browsing diagnostic page“ линкот да видиме што кажуваЗдраво ит другари
Последните денови пробам да ја отворам страницата на ми сторе мк,не ја отвара или мојот телефон не е добар?
Благодарам однапред
Погледнете го атачментот 113983
Преку гугл кога влагаш го давадај го тој „Safe Browsing diagnostic page“ линкот да видиме што кажува
Бесплатна достава
CE SMART VACUUM ROBOT XIAOMI H50 PRO, White, BHR089NEU
32.690,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден