Затоа и го земав оти има напред меш. 

Ќе ти мине, уште си тазе.(шо се опседнав ја со вејпањево бе ?)
Ќе ти мине, уште си тазе.(шо се опседнав ја со вејпањево бе ?)
Ју лаки бастард.Денеска се подновив со MSI RTX 3060 Ti Gaming X. Од една страна сум како нова "петденерка" ама од друга страна ги сеќавам магарешките уши на глава зошто купив графичка по овие луди цени. Јебига меракот беше голем. Се мислев дали RTX 3060 или 3060 Ti и се решив за второто. Земена од Анхоч, со некој мал попуст од цената која е на страната.
Денеска се подновив со MSI RTX 3060 Ti Gaming X. Од една страна сум како нова "петденерка" ама од друга страна ги сеќавам магарешките уши на глава зошто купив графичка по овие луди цени. Јебига меракот беше голем. Се мислев дали RTX 3060 или 3060 Ti и се решив за второто. Земена од Анхоч, со некој мал попуст од цената која е на страната.
Зар почнаа да ги даваат и без конфигурација?Денеска се подновив со MSI RTX 3060 Ti Gaming X. Од една страна сум како нова "петденерка" ама од друга страна ги сеќавам магарешките уши на глава зошто купив графичка по овие луди цени. Јебига меракот беше голем. Се мислев дали RTX 3060 или 3060 Ti и се решив за второто. Земена од Анхоч, со некој мал попуст од цената која е на страната.
Да, имаа на залиха сите продавници кој јас ги прашував, Анхоч, Сетек, Нексио, ДД Стор, @gOJDO .....сите имаа по некој модел. Е сега залихите не знам колкави им се, а цените се такви какви што се, сите знаеме. Али јебига тоа е.Зар почнаа да ги даваат и без конфигурација?
Mouse SteelSeries Aerox 3 (2022)
3,390 (дилерска цена) Анхоч.
Сличен е на Rival 110.
Погледнете го атачментот 108473
Погледнете го атачментот 108474
За полесни да се. Од естетика, има луѓе претпочитаат. Лоша страна, пепса ако му туриш, ќе му е*** мамето. xDУбо изгледаат али што е предноста на овие "мрежести" глувчиња? Полесни се? Кај оди "калта"? Колку се проблематични за чистење?
За полесни да се. Од естетика, има луѓе претпочитаат. Лоша страна, пепса ако му туриш, ќе му е*** мамето. xD
Не дај боже печени кикирики во лушпа да јадеш.Лоша страна, пепса ако му туриш, ќе му е*** мамето. xD
Што и да му истуриш барем има од кај да бега нема да остане внатре одма преврти го xD , шала на страна поледниве 2 години го фураат бајаги овај стилл на мауси повеќе компании за по лесем маус а за одржување стварно прашинче ке си крка ама сигурно има начин да се чисте сум немал ваков модел али доколку би купувал би разгледал убаво .![]()
Лично јас секогаш на прво место редам функционалност, после тоа естетика, што велиш аку му истурам пепси, е тек тогаш ќе му се пулам само![]()
Ко ќе летне тоа „скрол„ тркалцетоИли на бензинска со компресор дување.
шала на страна поледниве 2 години го фураат бајаги овај стилл на мауси повеќе компании за по лесем маус