Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
  • Здраво Гостин, сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Ако имаш бесплатно членство за да објавиш 1 оглас/месечно треба да го исполнуваш критериумот: 6 месечно членство + 50 лајкови + 50 постови. Ако сакаш веднаш да објавиш оглас во ИТ Огласник без овој критериум, можеш да купиш премиум членство или само пакет за огласи.

Продавам VHS рекордер, DVD рекордер и CD плеер - топтан за две илјадарки

Статус
Затворена за нови мислења.

CBB_6

BBC
9 декември 2016
355
1.079
CBB_6 додаде нов оглас:

Продавам VHS рекордер, DVD рекордер и CD плеер - топтан за две илјадарки - 2.000 ден.

Продавам три уреди заедно во пакет за 2.000 денари, ако некој сака одделно, по 1.000 денари парчето:

1. VHS рекордер/плеер Panasonic NV-SJ407 со четири глави.
2. DVD рекордер ShockWave S1 - DVD, DivX, SRT и SUB титлови, VCD, audio CD, MP3, JPG плеер, снимање на DVD-R/RW и DVD+R/RW дискови. Антенски и Scart влез, како и композитен, стерео RCA i DV влез.
3. CD плеер...

Видете го целиот оглас...

CBB_6

BBC
9 декември 2016
355
1.079
Ќути, душата ме боли.
Симав заколнато дур сум жив ќе си ја чувам опремата. АМА, маж рекол - маж одрекол. Така ти е кога ќе ти ступа жената дома, за простор и реновирања... Чистка сеа морам да напрам. То е!

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.533
1.033
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
земав јас едно пред две години за 2,5к кое се покажа дека не работи ко што треба
имам едно и дома кое е изедено од прашина и стоење

не знам дали да ризикувам 1к за да имам три кои не работат или едно кое ќе ми врати носталгија на сѐ и сешто што сум снимал по VHS касети

CBB_6

BBC
9 декември 2016
355
1.079
Стојам на ставот дека се сите топ исправни, а ако евентуално испадни поинаку, јавно гарантирам дека ќе ти ги вратам парите. На форумов сме си наши, и не бива да се срамиме за илјадарка - две...

dashbog

lurker
24 јуни 2008
567
809
dashbog's setup  
Processor & Cooler
i5 6500
Motherboard
Asrock B250 Pro 4
Storage
1TB NVME + 3TB HDD