ARMac
senior
Евентуално да го најдеш баш тоа apk од твојот ром, па преку adb push да го преинсталираш.
ДаПоследна Андроид верзија за Типото е 4.0.4?
da da neam niso cepkano samo update od toa sony pc companion iam napraeno i tolkuStock Rom?
Види дали ќе се среди, ако направиш Repair сo Sony PC Companion. Но почекај, можеби некој од форумов го знае решението.da da neam niso cepkano samo update od toa sony pc companion iam napraeno i tolku
што блекбери ? Што те интересира пиши во пп ќе ти одговорам.здр, сакам да купам блекбери телефонче.
некој некое искуство да ми каже? ме интересира се!
Сакав ајфон 4с, но некако ми се смачија зошто моментално користам 3гс и сакам да сменам.
однапред благодарам![]()
Побарај од дечките други имаа апк од гоогле плаѕ 4.xx и мислем дека ќе ти се инсталира.Не ја забележав темава претходно, но сепак ќе прашам и во оваа тема..
Несакајќи го избришав Google Play од HTC Desire C, дали има некој едноставен начин да го вратам?
Последна Андроид верзија за Типото е 4.0.4?
јас имав дизајр х за парите подобар телефон нема да најдеш.Desire x има ли некој тука ? Како сте задоволни![]()
Да не е софтверски проблем, види ако не пробај да го флешуваш или да го преинсталираш андроидот, ако знаеш. Јас да сум тоа би направил.Некојда понуди решение што да правам со хпериата дали да ја носам во сервис на т-мобиле ко да е фабрички сјебана ми изглеа се укочува екранот некад свети а не се пали се ретартира сама од себе не се глеа некоас тоа шемата за отклучување![]()
Да не е софтверски проблем, види ако не пробај да го флешуваш или да го преинсталираш андроидот, ако знаеш. Јас да сум тоа би направил.![]()
Има ли шанси на нарутиран теклефон да се премести game data на мемориска ?
Мислам да.
ахах абе и јас мислам дека можам да летам туку прашањето е КАКО ? Како да се премести Game data во мемориска .
Кој икспериа?
Кога ќе се инсталира играта, не оди директно во мемориската? Е сега, ако инталираш преку компјутер, ќе можеш, ама ако инсталираш преку плеј стор, не сум сигурен. САтоа ти реков, мислам да. Не сум експериментирал многу, ако има некој што експериментирал, нека каже