Е јбг моја грешка, не видов дека е 4G моделот.Mediatek Helio chipset i без 5Г и Е-сим во 2025 веќе, некако ептен ако е за лоу буџет и за секундарен.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Е јбг моја грешка, не видов дека е 4G моделот.Mediatek Helio chipset i без 5Г и Е-сим во 2025 веќе, некако ептен ако е за лоу буџет и за секундарен.
А кој да ги пофати више. По сто модела прават со иста бројка и префикси или суфиксиЕ јбг моја грешка, не видов дека е 4G моделот.

Ова „канцероген“ би значело дека... кочи? Има реклами?Poco-то има многу подобар процесор, ама ui e канцероген малце...
Да, но важно ми е да има предна камера 16MP+Јас би го одбрал Motorola Moto G34, бидејќи сега телефониве се скоро слични, секој производител се натпреварува во mid range да понуди best buy телефон.
Имаш време, не брзај, убо разгледај си, можеш и iPhone 11 да земеш половен, само што има 64GB меморија ако не ти значи нешто или пак разгледај повеќе брендови и спореди си и ако имаш можност испробај пред да купиш за софтверот како ќе ти изгледа при секојдневно користење
Е, баш заради ова не знам кај се наоѓам и што да гледамА кој да ги пофати више. По сто модела прават со иста бројка и префикси или суфикси
Слободно земи си ПОКО.Ова „канцероген“ би значело дека... кочи? Има реклами?
Да, но важно ми е да има предна камера 16MP+
Е, баш заради ова не знам кај се наоѓам и што да гледамИмаш (рандом телефон) 17, 17+, 17 pro, 17+ pro, 17+ 4G, 17+ Pro 5G, 17S, 17C, 17S pro, 17UPM.
Слободно земи си ПОКО.
Нема да згрешиш.
Сметам дека ќе ги исполни сите претходно спомнати потреби од твоја страна.
Батериски, камерски и перформансно.
И пак дојде на моето.Братучед ми ме предомисли, да додадам пари и да си земам постар модел на iphone, експонат пример. Арно ама, и сега не знам на која страна да се свртам: ако овој има добра камера-нема добар екран, ако овој има ова-оној нема тоа ама има нешто друго. 13 про, 13 про макс, за 14те велат дека не се нешо... 15 обичен... 15 про ми е веќе скапо.
Па? Каков да барам, кој модел?И пак дојде на моето.
Мора компромис!Па? Каков да барам, кој модел?)))
Земи си Xiaomi или Samsung нов телефон со гаранција, што си е сигурно, сигурно е.Братучед ми ме предомисли, да додадам пари и да си земам постар модел на iphone, експонат пример. Арно ама, и сега не знам на која страна да се свртам: ако овој има добра камера-нема добар екран, ако овој има ова-оној нема тоа ама има нешто друго. 13 про, 13 про макс, за 14те велат дека не се нешо... 15 обичен... 15 про ми е веќе скапо.
A56 подобро ке држи батерија од С25A56 или s25?
Намена: вибер,инста,видео,фотографија, и пожелно барем 1 ден најмалце батеријата да трае.
Благодарам
А камера/видео?A56 подобро ке држи батерија од С25
А56 не е лош но со S25 сепак не се споредува Samsung секад највеќе вложуваат во flagship, многу подобра е, особено low light ноќе итн, сам види па одлучи дали вреди разликаА камера/видео?
За камера С25-катаА камера/видео?
Mi treba predlog telefon do 100 evra za roditel. Osnovni funkcii kako alo alo, fb, viber, messenger i tn.
4gb nema da bide malko?Овој модел на telefon Xiaomi Redmi
![]()
Техномаркет - Xiaomi Redmi A5 4/128GB Black
Техномаркет ТЕЛЕФОНИ И ЧАСОВНИЦИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ Xiaomi Redmi A5 4/128GB Blackm.tehnomarket.com.mk
4gb nema da bide malko?
Mi treba predlog telefon do 100 evra za roditel. Osnovni funkcii kako alo alo, fb, viber, messenger i tn.
Прашај дали го имаат на залиха сигурно, да појдиш ако го имаат и да го купиш.Сетек - се од техника
Технологија што инспирира. Решенија што траат. Сетек ви нуди внимателно одбран асортиман од техника за секој дом и бизнис. Квалитет, услуга и доверба – сѐ на едно место.setec.mk
Nekako sumliva a i primamliva mi e cenata?
Od sto tolku mnogu me pogodi muabetov mu poraciv iPhone 16ka.Што се шконтариш и штедиш на родител?
Оди, купи му нешто достоинствено да го користи и да се фали меѓу пријателите/комшиите/роднините дека синот е успешен и го (ја) почастил со скап телефон.
Родителот штедеше на тебе време за да те порасне, да те нахрани, да те облече, да ти купи книги, играчки, компјутери, коли???
Im ostaviv detali pa ke pocekam do utre da me pobarat ako ne ke idam vo tehnoMarketПрашај дали го имаат на залиха сигурно, да појдиш ако го имаат и да го купиш.
Redmi 11s е од 2022 година а Redmi 14c од 2024 година. Може затоа е поефтин 11сСетек - се од техника
Технологија што инспирира. Решенија што траат. Сетек ви нуди внимателно одбран асортиман од техника за секој дом и бизнис. Квалитет, услуга и доверба – сѐ на едно место.setec.mk
Nekako sumliva a i primamliva mi e cenata?
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден