Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

најдобра банка во мк?

Viko

hello world
28 јуни 2022
310
289
Каде беа овие пакети пред да наполнам 30... :D
а што да кажам јас што сум 18 и оваа сабота онлајн аплицирав за сметка, онлајн банкарство и Mastercard World дебитна која треба да ја подигнам во понеделник и да потпишам пакет за млади кои во меѓувреме го изменија… :rolleyes:

Најверојатно ќе треба за новата картичка да аплицирам ама ајде ќе видиме што ќе ми кажат во понеделник…

Petarys

hello world
28 јули 2009
253
449
Прага, Чешка
а што да кажам јас што сум 18 и оваа сабота онлајн аплицирав за сметка, онлајн банкарство и Mastercard World дебитна која треба да ја подигнам во понеделник и да потпишам пакет за млади кои во меѓувреме го изменија… :rolleyes:

Најверојатно ќе треба за новата картичка да аплицирам ама ајде ќе видиме што ќе ми кажат во понеделник…
You so lucky to be 18 :D

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.753
3.917
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Од пред скоро време излегува поракава (web верзијата). Мтокен на мобилен не функционира и сега треба одење в банка за да се среди ова?
Мобилната апликација си функционира. Мтокен на мобилен бара скенирање бар код ама прво да се влезе преку web страната. Комерцијална банка

Атачменти

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    53,9 KB · Прегледи: 49

kolesk

lurker
6 февруари 2016
765
1.187
Јаоо кешбек пишале.
На следни презентации дечките од лајонес ќе бидат 10цм повисоки и ќе се дичат за кешбек опцијата.

MALINOV.A

lurker
8 септември 2022
574
390
Ако плаќаш сѐ со картичка, Halk EZ не ти значи ама баш ништо од лично искуство зборувам. Сепак, ствар на вкус, според мене КБ е број 1
Pa da ama togas se isti a da ne se lazeme kaj nas nemozes sve da plakjas so karticka, odam u butik mi davaat popust ama ako platam so karticka nemalo da mi vazi popustot moralo vo kes i bez fiskalna hahah, za taksi isto da ne zboruvame, za zal toa e realnosta, halk ez mozes da vadis bilo kade bez provizija i mnogu e korisno veruvaj, a ako toa ne ti e bitno togas bukvalno site uslugi se isti, baska na KB nekoi od digitalnite uslugi taka im se cisto postaveni i se javuvaat greski pa ke ti recat poseti filijala na kraj.

• ми се допаѓа
Реакции: Viko

Viko

hello world
28 јуни 2022
310
289
Значи во понеделник треба да одам да ја подигнам картичката и да потпишам барање за активација на новиов пакет и замена на картичката што ќе ја добијам и да чекам уште една нова картичка... Не знам дали да се смеам или плачам... :rolleyes:

Атачменти

• 1763167249850.png
    1763167249850.png
    53,6 KB · Прегледи: 56

Ali G

hello world
28 мај 2023
218
298
Лудациве од стопанска не оставаат да користиш м-банкинг ако немаш системска тастатура на телефонот.
Мислам дека ми е полесно да се откажам од СТБ неголи од Gboard.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.490
563
Tие што сте во Procredit дали ви работи мобилната апликацијата за електронско банкарство?

Гледам има и нова мобилна апликација Procredit но дали некој успеал да влезе на неа? Дали воопшто таа новата апликација е пуштена во функција официјално? Прашувам зошто на таа новата ми дава да се логирам со истиот јузер и пасвор ама бара да избришам акаунт во Mobile sing.

MALINOV.A

lurker
8 септември 2022
574
390
Tие што сте во Procredit дали ви работи мобилната апликацијата за електронско банкарство?

Гледам има и нова мобилна апликација Procredit но дали некој успеал да влезе на неа? Дали воопшто таа новата апликација е пуштена во функција официјално? Прашувам зошто на таа новата ми дава да се логирам со истиот јузер и пасвор ама бара да избришам акаунт во Mobile sing.
Nemam problem jas so aplikacijata na ios, inaku na appstore nema nova app

Riku

lurker
27 ноември 2021
577
253
Dali moze da se plajke so telefon na stopanska banka bes da se koristi kartickata? Dali ima potreba za aplicirane vo bankata za istoto?

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.753
3.917
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Dali moze da se plajke so telefon na stopanska banka bes da se koristi kartickata? Dali ima potreba za aplicirane vo bankata za istoto?
Би требало да може. Јас имам дигитализирана картичка која воопшто не ја користам физички.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.753
3.917
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Preku google pay, plajkas? Trebase nekoja dozvola od bankata?
Gugl play да. Значи имам физичка картичка ама не ја користам туку плаќам со мобилен. Најдобро да си прашаш в банка за подетално

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.490
563
Nemam problem jas so aplikacijata na ios, inaku na appstore nema nova app
На Playstore ми наоѓа нова апликација која е пуштена таму на 19 декември а истава има update пред четири дена. Не ми ја отвара целосно. Бара во неа да се деактивира Mobile sign но не ризикувам дур не ја пуштат официјално.

Иста ваква апликација Procredit Косово имаат.

Старава, оваа што сега се користи деновиве често не е во функција. Еве во моментов пак не функционира.
Мислењето е автоматски споено:

Kade e taa nova aplikacija ? Nema na ios
Штом ја нема на App Store само на Play store се појавува.

Последна промена:

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно