Баш за ова сакав да прашам хајаха само интернет има, повици јокMtel umre 2h, brocinata se nedostapni i ne moze da se zvoni .....
Go opraele pred 2min, imale problem so Mno /a1 /izgleda istite problemi sto gi imase i lyca so a1Баш за ова сакав да прашам хајаха само интернет има, повици јок
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Ke gi e....t isto kako lajka.Go opraele pred 2min, imale problem so Mno /a1 /izgleda istite problemi sto gi imase i lyca so a1
Није мајка још родила таква апликацијаБрајча, ме префрлија од Лајка на Мтел. Која апликација треба да се сними сега за следење?
Од буниште в депонија... :SНије мајка још родила таква апликација![]()
Zvoni si na 073800010 ili 0791212 15010, toa fix br , 02 skopje a 15010 e kratenkata ....Брајча, ме префрлија од Лајка на Мтел. Која апликација треба да се сними сега за следење?
Вртам на 15010 ми вели ѕвонавте непостоечки број. ХАХАХАХАХХАХАХА. Банана држава.
Zabavno e site sme so prasalnici nema aplikacija,nema ussd za proverka na vaznost/soobrajkaj ....(Nema sto nema )Бар е забавна тука дискусијата
Аааа, да, ми рекоа во салон дека вртењето на нивниот контакт центар се наплаќа! Да си знаете! Тоа го заборавив во списокот идиотштини!Zvoni si na 073800010 ili 0791212 15010, toa fix br , 02 skopje a 15010 e kratenkata
Ќе се префрлиме на Телеком припејд ако прават некои проблеми, и така со магента моментс можи со срцата да земаме мислам бесплатен интернет.Еве што не чека после. Ќе ви го лапнат постоечкиот кредит ако не надополниш. Ќе ја бараме лајка.
Ovde podolgo nee nadopolneto.?ili?Еве што не чека после. Ќе ви го лапнат постоечкиот кредит ако не надополниш. Ќе ја бараме лајка.
Mislam deka eden mesec ne e nadopolneto. Ne sum siguren.Ovde podolgo nee nadopolneto.?ili?
Во А1 за 501 денар цела година бројот ти го продолжуваат, овде ко што гледам во МТЕЛ за 1000 денари само 6 месеци. Значи и припејдот не му е баш многу за продолжување, а што ќе прават оние што ќе стават за 2500 денари цела година пакет ако му бараат да дополнуваат на секое кредит?Mislam deka eden mesec ne e nadopolneto. Ne sum siguren.
Да можеш.Дечки уште не сум мигриран на Мтел. Дали ке можам да искористам последен воз и да фатам да активирам пакет за подолг рок (12 месеци) од Лајка по старите цени, или не функционира веќе тоа?
Odi na app,najavi se so otp i aktivirajsi ...Дечки уште не сум мигриран на Мтел. Дали ке можам да искористам последен воз и да фатам да активирам пакет за подолг рок (12 месеци) од Лајка по старите цени, или не функционира веќе тоа?
Na godisen paket nema dopolnuvajne/proporcionalno tie ti dopolnuvaat/aktiviraat sekoi 30 denaВо А1 за 501 денар цела година бројот ти го продолжуваат, овде ко што гледам во МТЕЛ за 1000 денари само 6 месеци. Значи и припејдот не му е баш многу за продолжување, а што ќе прават оние што ќе стават за 2500 денари цела година пакет ако му бараат да дополнуваат на секое кредит?
Мислењето е автоматски споено:
Да можеш.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден