Не го отвара линкот.
Zosto nema sansi?Нема шанси пред Нова година, иако веќе се' им е средено и блиски луѓе на газдата имаат активни сим картички.
Леле, леле, леле. Какво време дојде, Живот што би се рекло. ЕУ ги смисли таргетите ама сега им фуфка пред време да не ги исполниме.
За 4-5 години кога сите ќе купат електрични возила,4к филмови на 5g ќе се симнуваат додека се вози. Можеби патиштата ни се со дупки и за некои патишта еден километар пат цела година се прави, ама интернетот ќе фуче. Кога подобро ќе размислам има ли поголемо задоволство од тоа да го стримаш Fast and Furious на 4к, а автомобилот ти удара во дупки и се чувствуваш како да си дел од филмот.
Уште немаме VoLTE иако постои со години за ние како луѓе да си направиме муабет, ама на 5G, електричните автомобили ќе се утепаат од муабет правење без да си довикуваат "Ало Тесла 5 ме слушаш? Јас те слушам....Ало еј, јас сега ќе поминувам... Ало?.."
Јавната администрација со 5G и официјално ќе ја закопа Solitaire во историјата и ќе се префрли на 4к гејминг без лагови.
И сето тоа за неколку милиони од државата за инфраструктурата за 5g.
Епа така ти е кога бараш логика во иронијаТотално непотребен коментар. Ниту државата ке потроши пари за ова ниту па има некаква логика во муабетот. Пробувам да најдам барем една реченица со смисла, ама еве и на третото читање не најдов и се откажувам.
LycaMobile воведе нов пакет. Lyca Mega Online
- Неограничени национални минути
- Неограничени национални пораки
- 15ГБ интернет сообраќај
639 денари под услов да се нарача заедно со сим картица онлајн. Онака понудата кошта 700 мкд.
Истава понуда во Вип кошта 799 денари, а во Телеком кошта 999 денари. Стварно операториве претераа. Тоа што кошташе 500-600 денари пред една година, сега кошта 1000-ка најмалку. Лопови. Останува да видиме Роби Телекабел што ке понуди, ама не очекувам чуда. За мене сеуште понудата на Лајка од 499 денари е најдобра и не ја менувам.
Мислам дека си утнал нешто, цената во вип е 649 ден. колку што видов....Истава понуда во Вип кошта 799 денари...
Логика нема да најдеш и уште 10 пати да прочиташ бидејќи е иронија и сарказам. За да ја увидиш потребата и смислата ќе идеме едно по едноТотално непотребен коментар. Ниту државата ке потроши пари за ова ниту па има некаква логика во муабетот. Пробувам да најдам барем една реченица со смисла, ама еве и на третото читање не најдов и се откажувам.
Сакав да земам P20 lite од телеком (плав) и последниот што го имаа на лагер беше отворен (кутијата отворена, фолиите не). Значи дека е вратен или го имаат отворено за да го покажат?
Превара е некоја, ако го изгуглаш бројот стои дека ти праќаат совети за да уплатиш ливче во кладилница. Ако веќе го блокираш, пријави ги кај операторот за и други луѓе да не ги цедат.Ај тука да си прашам:
Имам бекап телефонско бројче на припејд кое е уклучено на обичен телефонски уред (идиотче) без мемории камери итн. Приметив дека на одреден временски период секогаш во 12.00 часот по полноќ добивам порака од број 141 351 со наплатена цена од 41.30 денари и порака podrska:eason.he tiho-mobi.com (и стига порака дека има уште преостанато уште толку и толку кредит). Дали некој има сличн искуство, дали е некој малвер кој цеди кредит итн ? Планирам да пријавам па викам да не имал некој слично искуство.
Напомена - бројот воопшто не се користи за повици.
Се јавив во техничка подршка, не добив конкретен одговор туку дека само е некој од провајдерите кој наплаќа нешто. Не добив образложение чив број, каква е таа услуга и зашто на пар денови во 12.00 по полноќ во исто време се наплаќа. Бројот воопшто не го користам туку го обновувам со кредит за да не ми го одземат поради неактивност и толку. Бог да чува од провајдериве, те крадат апла и ги боли за корисниците.Превара е некоја, ако го изгуглаш бројот стои дека ти праќаат совети за да уплатиш ливче во кладилница. Ако веќе го блокираш, пријави ги кај операторот за и други луѓе да не ги цедат.
Вака можеме само да нагаѓаме сите зошто немаш 4Г.Зошто немам 4G+ на телеком? На Магента 1 М тарифата сум. Претходно кога бев на вип Vip Neo M имав 4G+.
До што може да е проблемот?
Многу 15ти пројдоа неофицијални.Роби Телекабел. Неофицијално стартува од 15-ти Јануари.
![]()
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден