WeiWuWei
hello world
- 17 јануари 2020
- 286
- 171
Мене ми носат све зависи до градот, такво картонче у живот не сум виделНе носат до дома, ми стаса картонче и си ја зедов од пошта.
Мене ми носат све зависи до градот, такво картонче у живот не сум виделНе носат до дома, ми стаса картонче и си ја зедов од пошта.
Ако има царина за плаќање на тој што ти ја носи плаќаш? Јас платив царина за ова во пошта.Мене ми носат све зависи до градот, такво картонче у живот не сум видел
Да.Ако има царина за плаќање на тој што ти ја носи плаќаш?
Претежно оставаат карточниња кога не може да те најдат или нема пристап директно до твојот стан, куќа па мора да остави во поштенско сандаче.Мене ми носат све зависи до градот, такво картонче у живот не сум видел
Мислам дека на 22 Март е пристигната некаде каде што треба да транзитира за Македонија со тоа што кај твојата не е наведена транзитната држава:Universal Parcel Tracking - Global Package TrackingДобро, дали некој знае што значи овој статус, веќе 2 месеца не мрда "MACEDONIA THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF, SKOPJE, Departed -> Your item departed a transfer airport in SKOPJE, MACEDONIA THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF on March 22, 2020 at 11:29 am. The item is currently in transit to the destination.". Проверив на сите страни, нигде не можам да најдам нешто дополнително.
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
Инаку, имам напревено "Search Request" на страната на USPS пред 2 недели па чекам да видам што ќе ми пишат они.
Како што читам сеуште не пристигната кај нас,најверојатно е заглавена во некоја меѓу државаДобро, дали некој знае што значи овој статус, веќе 2 месеца не мрда "MACEDONIA THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF, SKOPJE, Departed -> Your item departed a transfer airport in SKOPJE, MACEDONIA THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF on March 22, 2020 at 11:29 am. The item is currently in transit to the destination.". Проверив на сите страни, нигде не можам да најдам нешто дополнително.
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
Инаку, имам напревено "Search Request" на страната на USPS пред 2 недели па чекам да видам што ќе ми пишат они.
@TheMarshal
Уредно си пишува дека е во транзит уште.
Јас би го контактирал продавачот или супортот на USPS за подетално инфо.
RX147414294DE <-- со тоа бројче на наша пошта ќе си го чекаш да се појави, према ова искочено ти е од Германија и иде транзитИна ли некој информации што се случува со пратките што транзитираат преку Германија?Мојата последен пат е регистрирана во Франкфурт на 17 Април и досега нема никаков апдејт за истата.Го проверив и бројот што е десно напишан но нашава пошта не дава никакви информации:GM295352282102960082
Ина ли некој информации што се случува со пратките што транзитираат преку Германија?Мојата последен пат е регистрирана во Франкфурт на 17 Април и досега нема никаков апдејт за истата.Го проверив и бројот што е десно напишан но нашава пошта не дава никакви информации:GM295352282102960082
EMS е под железничка станица. Ќе ти испорачаат лично.Дечки која локална пошта во Скопје е "ems 1008"?
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден