Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кога би бил твој IT.mk....

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
Со години сум член на форумот и сеуште немам право да им кажам БРАВО! на нашите шампиони во Counter Strike. Извинете дечки ама какви ви се правилата на овој форму не разбирам. Ај малку преиспитајте се дали не претерувате во ограничувањата.

Седум пати си напишал нешто (заедно со ова), рестрикциите се на место.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
би увалил 50мкд члаканира месечна а со неа би платил некој да сублимира теми, пошто муабетот тешко ми е да листам 300 страни само додава уште 30сет ЕДИТ: посто

• не се согласувам
Реакции: Avid

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.814
33.977
roka.mk
би увалил 50мкд члаканира месечна а со неа би платил некој да сублимира теми, пошто муабетот тешко ми е да листам 300 страни само додава уште 30сет ЕДИТ: посто
Ај потруди се да составиш реченица да те разбереме

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Сите членови да плаќаат 50мкд месечно со специфична намена на средствата за плаќање на некој хонорарец кој би сублимирал големи теми... EDIT: и уште би го специјализирал за консултант на тие теми...

Sent using Tapatalk

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Не знам дали персирате ама идејава е втор трет пат предложена

Sent using Tapatalk

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.814
33.977
roka.mk

Sent using Tapatalk
Ај дај линкови од темите да знам што сакаш да кажеш. Користиш термини кои немаат врска со контекстот на реченицата и истата изгледа како да ја напишал 6 годишно дете.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
може да се "експонирам"(експлицирам) на Приватна порака да се појаснам.... ???

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com

Sent using Tapatalk

Јас персирам само постари од мене. Ама едно 20 год. постари.

Инаку во што би ја сублимирал тој супер модератор/едитор темата? Во мисловна именка :D

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Па ако ти платат хонорарно на тебе (или некој Junior кој сака повеќе да научи за таа тематика) една дневница нели би сублимирал нешто повеќе од Hi-Fi (ако добро памтам)... и ќе нема прашања од типот: Што алатки ми требаат за Фриленсинг и како да повлечам пари од банкомат (воедно и теми кои постојано се менуваат а се поставуваат по сто прашања за нов одговор)... Consulting нормално или некој зачеток на тоа... Вие (персирам) можеби знаете ама не стие знаат!!! EDIT: Форма на Wiki само форумска и нормално на први страни за задолжително читање...

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага
4 постови, и јас сеуште не разбирам што сакаш да кажеш. Не ја усложнувај реченицата, биди краток и јасен.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Теми од 300 страни да се сублимираат на први 5 страни во "Wiki формат" тековно и со нови информации, притоа не ограничувајќи ново коментирање....
Теми како Напојување, Клими, Фриленс итн од 300 страни би било лесно да се најде одлична информација во први пет страни без да се листа и да се прашува ТА ЈЕДНО ТА ИСТО!!!

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
ибре @ARMac оргирај кај @Fatal1ty_ или @D нека дат некоја пара за потрошена струја (пошто нели Енергетска Криза) и ќе ти докажам како се штеди Форумско трошење на батерии од тестатури... EDIT: а притоа зе зголемува читаноста на првите "Wiki страни"

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
ибре @ARMac оргирај кај @Fatal1ty_ или @D нека дат некоја пара за потрошена струја (пошто нели Енергетска Криза) и ќе ти докажам како се штеди Форумско трошење на батерии од тестатури... EDIT: а притоа зе зголемува читаноста на првите "Wiki страни"

Ти да оргираш нетачен еден :ROFLMAO:

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Ти оргирај нетачен еден
Мислењето е автоматски споено:

Ти да оргираш нетачен еден :ROFLMAO:
да не напрајв reply цитат немаше да видам смајли и ќе се навредев жими точакот во гаража...

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.166
3.219
Струмица
Мислам дека @Глупав бара нешто кое @Metuzalem го направи пред 3+ години со темата Електронски цигари (970 страни), индекс со најдобрите мислења од темата.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Не би се "перчел" што сѐ мислам ама ако се има мегдан може и да покажам... И ова и многу други работи, на многу други места... Идеи се има, се нема пари, а и апикултурата е долг процес, особено ако си left behind 3+ или 10години...

Sent using Tapatalk

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.593
6.869
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home
@Глупав идејата ти е во теорија добра и позната ми е зашто сум те прочитал неколку пати веќе како ја предложуваш, ама за жал во пракса и да се сублимира било која тема пак ќе имаш исто трупање на постови со непотребни прашања. Колку пати се случило некој да праша нешто што е веќе одговорено буквално неколку поста погоре. Значи влегува во тема и прашува, камоли да оди на прва страна и да чита сублимат.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Културата се гради со време и соодветни правила кои ние интуитивно или ги учиме или некој друг не советува како да ги разбереме

Sent using Tapatalk

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.188
16.309
Теми од 300 страни да се сублимираат на први 5 страни во "Wiki формат" тековно и со нови информации, притоа не ограничувајќи ново коментирање....
Теми како Напојување, Клими, Фриленс итн од 300 страни би било лесно да се најде одлична информација во први пет страни без да се листа и да се прашува ТА ЈЕДНО ТА ИСТО!!!
Абе цреп, сублимација е процес на премин од цврста агрегатна состојба директно во гасовита во услови на недоволен атмосферски протосок за да постои течна состојба.

По ѓаволите

Мислиш да се сумираат, пречистат и да се формираат абстракти? Како заклучоци?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

• ми се допаѓа
Реакции: Avid

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.549
1.046
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Абе цреп, сублимација е процес на премин од цврста агрегатна состојба директно во гасовита во услови на недоволен атмосферски протосок за да постои течна состојба.

По ѓаволите

Мислиш да се сумираат, пречистат и да се формираат абстракти? Како заклучоци?

Ти може користиш Orbit сеуште, ја почнав со Oral-B... Да не се вреѓаме по основ на физика и да трошиме енергија залудно на инерција и триење...

Еве не по мое по твое, ама нека има готово знаење кое не мора да се претражува цреп по цреп...

Sent using Tapatalk

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.188
16.309
Ахххх, имало и полоши денови од овој.... Hold it together.....hold it together. . Aarrghh

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно