Само отвори апликација та и логирај се со твојот акаунт. Фрчат купони само јас сум голд мембер незнам дали тоа има врска.Како се зима!?
Не се зезам, стварно не знам.
Бах, тие $2 купони од продавниците секогаш ги има. Но купоните од Али (што се добиваат со поени), нив не можеш да ги фатиш, ги има малку и летнуваат во првата милисекунда.Само отвори апликација та и логирај се со твојот акаунт. Фрчат купони само јас сум голд мембер незнам дали тоа има врска.
@bicikleСепак ќе го почекам гокица да пренесе исуство, во секој случај ќе пукнам еден мтл, нека има.
У право си бил за упатството, ама не се деси ништо лошо на темп контрола на кантал, али прејако му е и со мин сетинзи.
Инаку фримверот е ист и сток кога е, пишуваше и во упатствоно дека памти отпори ама не знаев која опција е. До 33 идело дека мтл ми е атомизерот т.е. дека е 2.4ома.
Мики покрај плацебо ефектот многу битно е соодносот пг/вг/вода каков е, поготово водата да е погодена, барем тоа го приметив до сега![]()
Ако е на вода многу жежи а нема троатхит, ако нема вода доволно не се топи доволно фитиљот и гори на суво. По неколку комбинации го ујдисав да чади и да не гори![]()
Tоа да. Секој си има свој вкус и начин на парење-вејпање. Јас од кога ја напраив првата течност па до денес само ВГ и ПГ користам и нормално арома. Слободна волја е на секого да си прави што сака. Јас кога користам иста течност подолго еден ден само база тегнам.Не постои темп контрола за кантал, ама од кај знае модот што ќе му ставам![]()
Да видам што ќе се десиИнаку не знам на кој програм го пробав
Не реков дека ставаш вода, па уште да судам, само реков дека ако нема вода повеќе има троатхит.
А секао дека можеш да ставиш 0% вода нели. Секој си знае нај добро што му одговара нему.
Убо си рече, 10% ќе бидит.
која е разликава од разделена намотка до "споена" и од набиен памук до лабав?
Како што читав споена намотка се користи со по лабав памук на помал отпор на дтл а разделена(спејсед) намотка се користи со по набиенбпамик кај мтл ама може да сум грешка и не знам која е разликата.... Молам некој по искусен што има луфта да напише 2-3 реда( цртка за кафе)
Праење кебапиScottish Roll
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден