Треба да пробаш да моташ на куро, испаѓаат ептен профи.
Аааххаха, не можеле подобро име за маркетинг да изберат. Мислам дека во МК да го донесат, ќе се продава како алва. Ќе се откажат многу од понежниот пол од цигарите.
Dali moze da ocekuvam nesto od prefrluvanje na vaping od obicni cigari , nez dali e do toa ali eve cela den vejpam i sega kako da me boli nesto na gradi dali treba da se prilagodam nez..
Mozno e ce vidam do sto moze da bideЈас при префрлање од аналогни на вејпање немав никакви симптоми освен што ми се сушеше грлото. Првите 2-3 дена чувствував суво грло и потоа исчезна, малку повеќе вода ќе пиеш и тоа е тоа, а за стегањето во гради или си се "препушил" и количевството на никотин е зголемено, или ти е "до главата"![]()
Почна да се лигави пустињата
Дали не ја стегнав убаво (читав дека сакала малце повеќе стискање од другите атомајзери) дали орингот си ја покажа мааната, не знам. Ја отворив, малку го скратив памукот (да не го допира декот), сменив орингови, стегнав поубаво па ќе видиме како ќе се понаша.
PS
510-ката ја стегнав уште првиот пат
Фала @Metuzalem !
ego aio zemav ,, izgleda zemav premnogu na nekolku pati ..Пристај му памук кај каналите, да дојде по набиен или 3 мм пробај т.е. фабричката намотка.
@mankanos
Никотинот во течна форма некако е по ефикасен него тој во аналогните, може одеднаш ти дошол многу, пробај со помалце никотин или со ич никотин. Со вг/пг може да претераш ама ти треба повеќе од една ден освен аконе фатиш да ги пиеш
Што опрема имаше?
Од крајност во крајност
Погледнете го атачментот 65571
Свиткав 316l SS , 9 намотки (пасент на декот), 2.5мм , излезе 1.08 оми
Погледнете го атачментот 65572
Виткањето излезе супер и викувањето исто, вкусот поинтензивен дефинитивно
Sent from my iPhone using Tapatalk
Но едно „ждранг“ по намотката ја среди.
Ждранг = ДразнењеЈас го викам „ждранг“. Според мене, колку погрубо, толку подобро (а да не се наруши намотката). :hay:
Ждранг = Дразнење![]()