vladimir171
Gaining Experience
- 15 ноември 2007
- 598
- 411
Не ја тргнаа од тракинг во истиот момент кога ми вратија пари од тему.Се појави и на тракинг?
Не ја тргнаа од тракинг во истиот момент кога ми вратија пари од тему.Се појави и на тракинг?
Па убаво си пишува - кружно Скопје. Значи ќе кружиИиии кружењето низ хабови низ Скопје продолжува2x Визбегово, 1x Влае, а пратката треба во Maџари да стигне.
Погледнете го атачментот 146522
Никој не дига ни на телефон ниту пак на маил враќаат.
Гарант е у некоја палета и не дошло ред во Маџари да доеИиии кружењето низ хабови низ Скопје продолжува2x Визбегово, 1x Влае, а пратката треба во Maџари да стигне.
Погледнете го атачментот 146522
Никој не дига ни на телефон ниту пак на маил враќаат.
Маркирана како испорачана?Исто ми пропадна рефундација заради нив. Ама не попуштам и еве во фаза на пријавување на сѐ и сешто сум! Не може така! И што повеќе го направиме тоа, толку повеќе нема да прават така! Ако само мјаукаме како мали мачиња тука на некој безначаен форум - ќе го јадеме како попче!![]()
![]()
Кај мене покрај името и телефонскиот број го пишува.Добро само на мене ми го дава и името на доставувачот ?
ЗАа колку време ви стигнувало од скопје југ магацин(дирекција ), до дома нарачката?
и дали може од таму да појдеш да си ја земеш сам пратката од тему ?