FilipRistov
read-only
- 19 март 2019
- 5
- 0
Мислам дека најпаметно ќе ти е да пробаш да им пишеш мејл на Corsair и некако да се договорите да ти пратат со или без твоја доплата. Од тоа што знам кабли вака од модуларни напојувања мешаш како коктел не е добра идеја, да не ти настрада компјутерот :/
Да, ама он не бара екстендер. Бара тој што директно влегува во напојувањето. Затоа најдобро е само директно од Corsair да си нарача пошто така ќе има гаранција. Ако нарача од али, нема ни на мејлот ќе му вратат едно LOL! кога ќе почне да му чури куќиштето.нема врска, било кој 24 пински кабел ќе работи. Јас имам и екстендери и работат супер. Само што гледам у два дела му е тој во напајањето што влага па ќе треба тој да го најде. Има такви на Алиекспрес или директно од Корсер да го нарача.
Да, ама он не бара екстендер. Бара тој што директно влегува во напојувањето. Затоа најдобро е само директно од Corsair да си нарача пошто така ќе има гаранција. Ако нарача од али, нема ни на мејлот ќе му вратат едно LOL! кога ќе почне да му чури куќиштето.
Нема врска фенси шменси, кај сите модуларни напојувања е исто, од шутка до фенси. Едноставно не се мешаат каблите. @xenon погоре најубаво и пластично го опиша. А ти ако во модуларно напојување си споил така шарено кабли од едно во друго и ти успеало, Државна Лотарија ти е следен потег мислам декаЗатоа не се зема од вакви фенси шменси брендови. Све ќе измислат да те одерат. Ете кабел случајно да ти затреба треба некој посебен да бараш.
Нема врска фенси шменси, кај сите модуларни напојувања е исто, од шутка до фенси. Едноставно не се мешаат каблите. @xenon погоре најубаво и пластично го опиша. А ти ако во модуларно напојување си споил така шарено кабли од едно во друго и ти успеало, Државна Лотарија ти е следен потег мислам дека![]()
Абе ако имаш помало куќиште или ОЦД за кабли позади, али мислам дека семи-модуларно е поисплатлвио. 24пин и 8+х пин за цпу секогаш ќе треба. А за останатите, шо знам, не мислам дека е тешко неколку кабла со везица да врзеш и да ги чуваш во кутија или ќесичка.Не ми е модуларно. Сеа од кога дознав за ова не ни планирам да купам у иднина такво. За кој к модуларно кога не можеш кој сакаш кабел да ставиш.
Баш онака сите сите ги имаш? А какви се тие костум кабли што не се евтини?Bi se nafatil da ti napravam ako epten ti e bitno gi imam site shemi za napojuvanja i costum kabli ama nema da e eftini za 24 pinski ako neshtto se odluchish dzvoni mi 071205874
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден