baikonurcos
read-only
- 14 август 2025
- 7
- 7
Утре е понеделник, што мислиме дали КБ Епл Пеј ќе биде активиран во понеделник или вторник?
1.05 квота дека нема да биде тие два дена.Утре е понеделник, што мислиме дали КБ Епл Пеј ќе биде активиран во понеделник или вторник?
Кога мислиш дека тогаш ќе биде?1.05 квота дека нема да биде тие два дена.
od direktorkata na KB: Do krajot na nedelnata.
Aktivirano!Пуштија Комерцијална.
Gi razgleda site mesta pred da zimas stanben?Одам кај неа за станбен кредит, искрено не знам зашо очекувам сигурна вест од неа, денес е 3-тио понеделник кај што треба да потпишам кај нотар, ама еве: Чекаме уште еден документ од скопје, ʼза твоја заштитаʼ
Одлично е што се води сметка на enrolment вака по портали бидејќи и тоа прави одреден притисок врз останатите, но сметам дека ова со лимитот 1 банка по месец е нешто што си го измислиле на банкарство.мк или да се оправдаат другиве банки извадиле таков муабет. Сега истражив по други региони кога лансирале Apple Pay и по повеќе банки од еднаш имплементирале, никаде не пишува дека има таков лимит...Od Bankarstvo.mk
"Кога останатите банки ќе се онбордираат?
Процесот на воведување на Apple Pay во Македонија се одвива постепено – месечно може да се онбордира само една банка на системот на Apple.
Во јули оваа можност ја добија клиентите на НЛБ Банка, во август услугата беше активирана во Комерцијална банка, а во септември се очекува имплементација од една од следниве банки: Халкбанк, Стопанска банка Скопје или ПроКредит банка."
А има ли пари и дали е пуштено интернет плаќање (од кај да знам дали е поврзано едно со друго) или има некаква друга забрана... Можеш да плаќаш на некои места и онлајн со Apple Pay па ете шанса да пробаш3 пати пробано со кб мастеркард во продавница, плаќањето е одбиено. Со виса на нлб немав проблем. Ќе пробам покасно на др место
kaj mene pomina so mastercard od kb3 пати пробано со кб мастеркард во продавница, плаќањето е одбиено. Со виса на нлб немав проблем. Ќе пробам покасно на др место
Да и Да, на банкомат работи. Можно е да е проблем со ПОС терминалот во продавницата кај што пробавме. Во веро знам дека сигурно ми поминала визата од НЛБ па ќе пробам и таму за кратко.А има ли пари и дали е пуштено интернет плаќање (од кај да знам дали е поврзано едно со друго) или има некаква друга забрана... Можеш да плаќаш на некои места и онлајн со Apple Pay па ете шанса да пробаш
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден