Колку дијазепама акна?За секој случај пред одење во Анхоч еден дијазепам ќе се напијам, шо е сигурно, сигурно е.
Неспремен ме фатија, пешачев и се јавија вашиот маус е пристигнат од сервис можете да си го подигнете.Колку дијазепама акна?![]()
Различен звукот е левиот клик затоа што го модифицираја не знам што му правеја и секој пат кога ќе го кликнам чкрипи. Не знам како да ти го опишам звукот ама во живо е сосема различно и иритира и маусот не е каков што беше пред да го сервисираат. Не знам дали денес ќе работат, ќе ѕвонам ако не најдиме решение ќе си одам до пазарна инспекција. Досега е пратен 2 пати, колку им е треба да видат дека не се поправа и треба да дат нов маус. Не им сум вчерашен клиент па вака да се понашаат.Не слушам проблем .. 3 пати го преслушав видеото.
Стави слушалки сега пробав, ќе ја видиш разликата од лев клик и десен. Кркори целиот лев клик.Не слушам проблем .. 3 пати го преслушав видеото.
И јас исто...Не слушам проблем .. 3 пати го преслушав видеото.
Во право си, се слуша, барај нов маус.Стави слушалки сега пробав, ќе ја видиш разликата од лев клик и десен. Кркори целиот лев клик.
View: https://www.youtube.com/shorts/MT9CpNtk39o
Дали после ова јас треба да одам во пазарна инспекција? По кој пат треба да им го враќам маусот затоа што не е како што треба? Шо пробвате Анхоч да бидите, СЕТЕК?
Не е до тоа. И мене маусот левиот од десниот клик почна да ми се разликува - во зависност кој го користиш повеќе - but I learned to live with it..Најверојатно ти ставиле различен механички клик од фабричкиот (ако мењале само еден), затоа ти е така. Ништо чудно со анхоч.
Не беше ваков маусот пред да го оперерираат, кркори цела пластика овде, пак со мобилен е снимам потешко е да се слушне.и кај мене е различен кликот лево и десно иако маусот не е никогаш отваран
Такво ми е држањето на маусот, и знам дека не беше таков маусот, 6 месеци го имав во мене.Не е до тоа. И мене маусот левиот од десниот клик почна да ми се разликува - во зависност кој го користиш повеќе - but I learned to live with it..
Добро сакам да кажам дека кај понеквалитетни мауси како мојот - не е чудно кликот да се разликува - ама во твојот случај - треба да нема разлика од кликот - дека е поскап - поквалитетен маус..Не беше ваков маусот пред да го оперерираат, кркори цела пластика овде, пак со мобилен е снимам потешко е да се слушне.
Мислењето е автоматски споено:
Такво ми е држањето на маусот, и знам дека не беше таков маусот, 6 месеци го имав во мене.
Мислењето е автоматски споено:
И самите на страната го прикажуваат стилот мој на користење, така да маусот не е како шо треба и треба да си биди заменет. Линк.
Погледнете го атачментот 113911
Добро сакам да кажам дека кај понеквалитетни мауси како мојот - не е чудно кликот да се разликува - ама во твојот случај - треба да нема разлика од кликот - дека е поскап - поквалитетен маус..
Анхоч не знај да поправа мауси и пробва на било каков начин да го врати продуктот наместо да го замени со нов. Буквално на се пазам во мојот сетап и знам секоја компонента и периферија како е и шо е. Врати се неколку страни назад да видиш како прво со Glorious маусот се зафркаваја со мене, 2 месеци останав без маус. Сега е истиот случај, праќам маусот и го земам со падовите одлепени и превиткани. Таков каков што е јас не можам да го тестирам затоа што гребеше на deskmat. Повторно се враќа назад, ги лепат падовите и сега иди моментот кај што конечно можам да го тестирам. Маусот во мене е 6 месеци и знам какви звуци правеше и како се понаша. Како нивни потрошувач вакво нешто не заслужувам (и за останатите потрошувачи) да си играат мајтап. Нека го земат маусот и фино лепо нов маус или парите нека ми ги вратат назад и чао пријатно. Во спротивно денар нема да потрошам кај нив повеќе и ќе биди споделено искуството како се заебаваат тие еден и пол месец за еден маус.нема врска. многу мауси намерно имаат различни кликови. е сега работата во случајов е дали маусов навистина сменил звук при кликање по сервисната процедура, или едноставно членот по сервисното искуство постојано бара маани и приметува работи што претходно не им обрнувал внимание. знам по себе бидејќи и јас откако ќе ме разочара одреден продукт сетилата значително ми се изоструваат![]()
Никогаш не сум видел фабрички нов маус така да се однесува..нема врска. многу мауси намерно имаат различни кликови.
Никогаш не сум видел фабрички нов маус така да се однесува..
Ај дај некој пример линкни за ова. Првпат слушам, а да купам ваков маус без да е тоа специфично маркетирано максимално ќе се накурчам.нема врска. многу мауси намерно имаат различни кликови.![]()
Нешто во форма како Aerox 3, Rival 110 ако има од Logitech ќе земам. Имав купено G Pro Hero ама не ми одговараше на раката и го продадов.Без разлика во каква ситуација сте со Анхоч, SteelSeries е најсрање периферија икад направена. Незнам само што е steel во нивните производи кога се им е пластика !!! Земи си лоџитек и фрли го маусот што си го купил, ќе заштетиш на нерви !!!
Без разлика во каква ситуација сте со Анхоч, SteelSeries е најсрање периферија икад направена. Незнам само што е steel во нивните производи кога се им е пластика !!! Земи си лоџитек и фрли го маусот што си го купил, ќе заштетиш на нерви !!!
Го земав глувчето „Rival 500“ и добро што има 15 копчиња зошто кликот на тркалото прво откажа па можев да ја преместам функцијата на друго копче. Траеше едно година и пол кога забележив дека место да регистрира еден клик, регистрираше 3 клика од едно стискање. Се мислам дали да го однесам на сервис во Анхоч зошто од таму го земав да видам дали ќе го поправат или ќе заврши уште полошо како со искуствово „outsider“. Можеби комплетно ќе го уништат на друго место додека го отвараат. Гледав и видеа како се сервисира ама се работи за глувче кое веќе не се прозиведува од оваа компанија со години. Стварно жално зошто сакав со оваа глувче и тастатурата „apex 350“.Без разлика во каква ситуација сте со Анхоч, SteelSeries е најсрање периферија икад направена. Незнам само што е steel во нивните производи кога се им е пластика !!! Земи си лоџитек и фрли го маусот што си го купил, ќе заштетиш на нерви !!!
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден