Фала за инфо другар, конечна одлука е затварање. Имаат и други пропусти насоберено. Доста им беше.Најдобро в банка оди, јас така направив и цела работа заврши за нецели 5 мин. Преку нет не можев во ниеден случај да активирам мтокен
Фала за инфо другар, конечна одлука е затварање. Имаат и други пропусти насоберено. Доста им беше.Најдобро в банка оди, јас така направив и цела работа заврши за нецели 5 мин. Преку нет не можев во ниеден случај да активирам мтокен
Значи нешто непотребно. И така и така ја користам апликацијата само за проверка на состојбата.
Ништо не треба, али нејасно ми е денеска моите активирале и колку што разбрале изгледа ќе се наплаќало месечно по 35 денариОние кои веќе имаат активен м-токен не треба да прават ништо или ќе треба ре-активација?
Не беа тие 35 ден за одржување на сметка или користење на мбанкинг-от?Ништо не треба, али нејасно ми е денеска моите активирале и колку што разбрале изгледа ќе се наплаќало месечно по 35 денари
Не знам, само така ми пренесоа дека им кажалеНе беа тие 35 ден за одржување на сметка или користење на мбанкинг-от?
едит: Trosok za koristenje na i-bank 35 den
софтверскиот токен е посигурен и имаш помал ризик од злоупотреба затоа што е врзан за биометриска автентикација, физичкиот токен секој може да ти го земе и злоупотребиЈас немам намера да одам ниту да барам онлајн да активирам. Како знаат да објаснат за кредит од А до Ш а за оваа вчера кога ги прашав бабите во банка што придобивки имам од оваа, нема појма да ми објаснат.
Ова на сите им го наложуваат да го земат, инаку моите немаат токени, не им се ни потребнисофтверскиот токен е посигурен и имаш помал ризик од злоупотреба затоа што е врзан за биометриска автентикација, физичкиот токен секој може да ти го земе и злоупотреби
Баш така дружеЗошто воопшто се јавуват на луѓе кои што до сега не ја користеле услугата за плаќање туку само гледале?
Заштитата е да спречи некој друг да плати со таа картичка.А не читаш дека нема потреба од токен ако само се проверуваат сметките...
Зошто не читате? А тие што не плаќаат онлајн со картичка, на пр. пензионери, зошто мораат да плаќаат 35 денари месечно? Недомаќинска Банка подметнува на сите. ПакЗаштитата е да спречи некој друг да плати со таа картичка.
Мислам доаѓа маил до сите корисници кои немаат активирано мтокен (кај мене не дојде зш имав активирано лани а кај мајка ми дојде маил).Нема потреба од заштита ако само ги гледаш извештаите. Зошто воопшто се јавуват на луѓе кои што до сега не ја користеле услугата за плаќање туку само гледале? НАЈГРДАТА БАНКА ВО МАКЕДОНИЈА СИ ГАЗИ...
Мислам дека се свесни дека земаат по 35 денари од луѓе кои што НИКОГАШ нема да го употребат. Ама за профит и мајките ќе си ги продадатМислам доаѓа маил до сите корисници кои немаат активирано мтокен (кај мене не дојде зш имав активирано лани а кај мајка ми дојде маил).
Во секој случа непотребно малтретирање посебно за постари луѓе кои како што кажа ја користат апликацијата само за преглед и слично
А што тоа не читаме?Зошто не читате? А тие што не плаќаат онлајн со картичка, на пр. пензионери, зошто мораат да плаќаат 35 денари месечно? Недомаќинска Банка подметнува на сите. Пак
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден