буквално го купуваш стариот телефон со друг чип и камера. Не знам зошто би вредел премиум кога е истиот телефон.
GCAM е во додатна опрема. И плус има зум X100, страшно корисна работа.
буквално го купуваш стариот телефон со друг чип и камера. Не знам зошто би вредел премиум кога е истиот телефон.
Затоа што не е истиот телефон. Односно сеуште не знаеме дали е.буквално го купуваш стариот телефон со друг чип и камера. Не знам зошто би вредел премиум кога е истиот телефон.
Не си единствен. Едноставно е небитно затоа што се става маска во секој случај. Како и да е с22 (мислам) дека имаше пластичен заден капак, што не сум сигурен дали е и кај с23 така.Незнам дали сум единствен ама дизајнот на обичниот с22 во споредба со с23 ми личи на downgrade. Поставеноста на камерите во комбинација со алуминиумскиот бумп изгледаат прекрасно, да ја немаа грдата факе алуминиум рамка на целата страна на мобилниот ќе беше мој омилен дизајн.
с23 без бамбот некако повеќе наликува на А серија од Самсунг отколку на С.
Мислам дека е стакло (бидејќи има wifi полнење) а може и грешам не сум 100% сигурен, делува како пескарено, матирано стакло, полизгаво е за разлика од предното ама мобилниот е прилично мал и е уидобен за држење во рака,Не си единствен. Едноставно е небитно затоа што се става маска во секој случај. Како и да е с22 (мислам) дека имаше пластичен заден капак, што не сум сигурен дали е и кај с23 така.
Инаку да, поубав е с22 тоа нема збор. Ама не дека е битно.
Нов сензор на UW
Нов сензор на предна
UFS 4.0 сторејџ
Victus 2 GG
Нови модеми
Нов GPS
Нови микрофони
Нови звучници
Нов Bluetooth
Нов дисплеј
Ама да, истиот е XD
Според тебе значи се од Iphone 11 pro па до 13 pro e истиот телефон само друг чип и камера?буквално го купуваш стариот телефон со друг чип и камера. Не знам зошто би вредел премиум кога е истиот телефон.
Ваљда мислиш за 12 про и 13 про пошто 11 е скроз заобленСпоред тебе значи се од Iphone 11 pro па до 13 pro e истиот телефон само друг чип и камера?
Па и 22U e скрос заоблен странично, 23U e по "flat"Ваљда мислиш за 12 про и 13 про пошто 11 е скроз заоблен
Па и тие забегаа со цените. Апла.Да бидеме реални ЕПЛ е ЕПЛ, гризнато јабуче, најтелефон кој сите сакаат да го имаат. Тука збориме за Самсунг, ја утре да купувам телефон и да ги гледам овие два, не би му ни обратил пажња на самсунгов. Ако ми е за андроид ќе си земам Шаоми и готово.

Човек 11ка ајфон везе нема со 12-13 не сфаќам што зборуваш.Ајде, ајфони 11-12-13 серија, скрос исти дизајн минорни апгрејди во камера и процедор и за тебе то вреди над 1000 евра и го третираш ко премиум? Контрадикторен си сам на себе или то важи само ко ќе ти одговара![]()
Човек 11ка ајфон везе нема со 12-13 не сфаќам што зборуваш.
Па еве с22у и с23у се горе долу ист дизајн. Ти тврдиш дека само тро поарен чип и камера е разликата. Ако се осврниш на ајфон 11-12-13, истото ама скрос истото важи
Мислам дека е стакло (бидејќи има wifi полнење) а може и грешам не сум 100% сигурен, делува како пескарено, матирано стакло, полизгаво е за разлика од предното ама мобилниот е прилично мал и е уидобен за држење во рака,
има термин , полиестер мислам беше, мешавина некоја.Во право си дека користиме маска, користам целосно транспарентна маска и изгледа преубаво (за мој вкус)
Снапдрагон забега со цените.Па и тие забегаа со цените. Апла.
Епа кога си сам на светов, цела планета за тебе така ќе е.Снапдрагон забега со цените.
За некоја година ќе дремиме на Ексинос и Медиатек. Слушајте ми го зборот
Снапдрагон е новата Нвидиа.
Ама истиот телефон е со С22U, само друга камера и чип има.Реална разлика помеѓу 2 генерации на сензори, HM3 (22 Ultra) & HP2 (23 Ultra)
Без никакво пеглање на шум (све на нула) и намерно кратка експозиција (за тие услови) RAW edits,
![]()
![]()
Воедно едно видео за малите разлики,
Погледнете го атачментот 122079Погледнете го атачментот 122080Погледнете го атачментот 122081Погледнете го атачментот 122082
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден