marv
poweruser
- 5 октомври 2007
- 5.788
- 5.507
Љупчо од Битола, изгледа се напнал да собере мислења и реакции, и се инаети низ цел форум. Кај да е ќе видиме нешто у Огласник М
Љупчо од Битола, изгледа се напнал да собере мислења и реакции, и се инаети низ цел форум. Кај да е ќе видиме нешто у Огласник М
eve vo ovaj nema call record.Добро што се инаетиш не знам. XIAOMI.EU ромовите сите се басирани на Чајна, освен за неколку модели кои се од глобал. И на крај на денот што има врска дали е CN, EU, MI, ID, IN основата на ромот, кога внатре многу работи се преработени.
Бараше доказ дека на xiaomi.EU кастм ром работи. Доби доказ. И сега?
Покажи ти некој баг од неофицијален еу ром.pokazi da vidime...
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Дај кажи нешто корисно, а не си се фатил со ромовите ко слеп за стап.eve vo ovaj nema call record.
katastrofa site EU romovi rabiti nekoj mesec pa ke vidis sam. isto i za custom romovi posle nekoe vreme si gi kazvata anomalite..... od pocetok site rabotat glatko.. tolku od mene... pozzПокажи ти некој баг од неофицијален еу ром.
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
А ти правиш разлика помеѓу официјален MI EU rom како овој погоре на сликата, и custoм XIAOMI.EU ром како тој од на @Misko6000 сликата погоре.eve vo ovaj nema call record.![]()
FAKE, само индија и индонезија може си правел фотошоп!Држ глобал. Сега ок е?Погледнете го атачментот 108924Погледнете го атачментот 108925
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
пиши кое е кодното име на твојо телефон, мислам дека има за него и MIUI13 неофицијална.katastrofa site EU romovi rabiti nekoj mesec pa ke vidis sam. isto i za custom romovi posle nekoe vreme si gi kazvata anomalite..... od pocetok site rabotat glatko.. tolku od mene... pozz
мислам дека не прави разлика и од таму е целава дискусија. Можда требаше да пишам custom, а не, неофицијален.А ти правиш разлика помеѓу официјален MI EU rom како овој погоре на сликата, и custoм XIAOMI.EU ром како тој од на @Misko6000 сликата погоре.
Инаку Redmi Note 4x, со години е на xiaomi.eu ром и нема никаков, ама баш никаков проблем. Ене го уште тера, најтазе кај еден од внуците.
jas pisev celo vreme za oficialni romovi. od istokot ne neoficialni odnosno custom romovi... to bese muabeto.. pozz mojot e joyeuse...пиши кое е кодното име на твојо телефон, мислам дека има за него и MIUI13 неофицијална.
Мислењето е автоматски споено:
мислам дека не прави разлика и од таму е целава дискусија. Можда требаше да пишам custom, а не, неофицијален.
арно викаш, дури може и да ме повика на одговорностТој има официјален 12..6 веќе а не го упдејтнал, а камо ли ти му викаш на кастм 13-ка да оди
Погледнете го атачментот 108926
ama neoficialen eu
Е да де. Оти тврдеше на непробано и невидено дека на неофицијалниот, т.е. кастм xiaomi.eu ром не работи ???ama neoficialen eu
pak se vrtime vo krug
Ај позз и од мене - Више лајк не добивашkatastrofa site EU romovi rabiti nekoj mesec pa ke vidis sam. isto i za custom romovi posle nekoe vreme si gi kazvata anomalite..... od pocetok site rabotat glatko.. tolku od mene... pozz
Ме бива за развивање дискусии за некои мали ситници да сибам
(избришете го постов кога ќе чистите ова латиницава погоре pozz).
Ај да ти помогнам, дип иаме исти телефони и потполно исти Миуи Глобал ромој.го користам Truecaller ама има многу глупости...
Да не треба друга верзија на Phones што е апликацијата? може да видиш која верзија користиш
Како ти ги дава разговорите? Со имиња?Ај да ти помогнам, дип иаме исти телефони и потполно исти Миуи Глобал ромој.
Погледнете го атачментот 108994
Не е точно дека кол рекордери не работат на сток, глобал, еу и заклучен бутлоадер.
Цело време успешно и без проблеми користам Cube ACR, само инсталираш од Плеј стор и фурај.
Молим!
Погледнете го атачментот 108995
Ај да ти помогнам, дип иаме исти телефони и потполно исти Миуи Глобал ромој.
Погледнете го атачментот 108994
Не е точно дека кол рекордери не работат на сток, глобал, еу и заклучен бутлоадер.
Цело време успешно и без проблеми користам Cube ACR, само инсталираш од Плеј стор и фурај.
Молим!
MB 1200 H510M H2/M.2 SE ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, VGA,HDMI, PCIex16, PCIex1, 4xSATAIII, 1xM.2, 4xUSB 3.2 Gen1, 2xUSB 2.0, 7.1 Channels, H510M-H2/M.2 SE
4.200,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден