Се моли Гарфилд да се исклучи од акаунтот на дејан_стр.Koj ефтни игри све нешто подаглам
Дај бе, треба да има некое правило за ова, видете го целион пост... вришти „од моб сум набрзинка сори поз“.
Се моли Гарфилд да се исклучи од акаунтот на дејан_стр.Koj ефтни игри све нешто подаглам
А ги изигра првите три Uncharted? Мене тука ме советуваа да ги играм првите три па 4ката и тоа беше навистина корисен советПрвите три се Remastered така да нема да играш со старомодна графика.
Уште The Lost Legacy да ја изиграм и комплет.Многу касен reply. Ама искрено, првите три Uncharted немаат лоша графика дури ниту на PS3. Кецот можеби е малку позастарена од аспект на графика и механика, плус и има проблеми со screen tearing и по некој frame drop. Ама тотално е игрива. Баш пред некое време ради носталгија ги играв на PS3.
Ама да, Uncharted 2 и Uncharted 3 изгледаат феноменално и на PS3.
Уште The Lost Legacy да ја изиграм и комплет.
И за Андроид? Не сум до толку загреанИ таа за PS Vita.![]()
И за Андроид? Не сум до толку загреан![]()
Сега ја завршив кампањата на Titanfall 2. За 5 години стара игра има добра графика, солидна приказна и супер игривост.
Гледаш ни за тастатура немам а уште игри да купувам. И дај малку омекни, што правило да се воведе? Демек да ме казнат? Срекен ке си? А едно 15 год мое инволвирање на форумов со илјадници постови а де не прам муавет колку вложен труд во криптовалути,совети за хардвер, помош од секаков вид на членови на форумов, колку колеги заработија и заработуваат со моја помош! Јас сум пресреќен што членови заработија учејќи од моите теми за Биткоин. Пресреќен сум за секоја помош и совет овде.Дајте малку бидете солидарни, овде треба да си помагаме еден на друг а не да бараме да се казни некој и исмејавање поради некористење правопис понекогаш. Никаква зла намера немав туку едноставно си земав за право да побарам игра од колега како што некогаш правевме. Доколку навредив некого со мојот пост се извинувам.Се моли Гарфилд да се исклучи од акаунтот на дејан_стр.
Дај бе, треба да има некое правило за ова, видете го целион пост... вришти „од моб сум набрзинка сори поз“.
А бе нормално дека си немал зла намера, нормално дека не можеш да навредиш некој со таков пост, нормално е да се јават 1-2 печатни грешки во пост но твојот имаше многу, + користеше многу англицизми на кирилица и едноставно човек за да сфати што си напишал треба да се напрегне...Гледаш ни за тастатура немам а уште игри да купувам. И дај малку омекни, што правило да се воведе? Демек да ме казнат? Срекен ке си? А едно 15 год мое инволвирање на форумов со илјадници постови а де не прам муавет колку вложен труд во криптовалути,совети за хардвер, помош од секаков вид на членови на форумов, колку колеги заработија и заработуваат со моја помош! Јас сум пресреќен што членови заработија учејќи од моите теми за Биткоин. Пресреќен сум за секоја помош и совет овде.Дајте малку бидете солидарни, овде треба да си помагаме еден на друг а не да бараме да се казни некој и исмејавање поради некористење правопис понекогаш. Никаква зла намера немав туку едноставно си земав за право да побарам игра од колега како што некогаш правевме. Доколку навредив некого со мојот пост се извинувам.
Браво што си помагал многу
Assassin's Creed Valhalla
Механиката е малку сменета ама ќе се навикнам, а уште поголема промена од тоа е играње на 60 fps
Погледнете го атачментот 103009
Не постои поголемо срање од Valhalla во цел АС серијал.Assassin's Creed Valhalla
Механиката е малку сменета ама ќе се навикнам, а уште поголема промена од тоа е играње на 60 fps![]()
Погледнете го атачментот 103009
Од нет ја земав сликата, штуро ми е без слики. Не знам како и дали можам да направам скриншот на PS5 и да префрлам на компјутер.Што е со текстурата лево шопната преку Paint?
Ќе видам, сега за сега е интересна ама немам ни три саати играно. Стално нешто менуваат и се одалечија од првичните игри тоа е факт...Не постои поголемо срање од Valhalla во цел АС серијал.
Тотален фејл.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
И тоа е вистина, само сакав да намалат со фантастичните моменти и да бидат пореални, ама тоа еНормално е да се оддалечат од првичните игри, кога вадиш нов дел секоја година не можеш све едно исто и само сетингот да го мењаш. Сега со Infinity уште повеќе ќе се оддалечат.
Не постои поголемо срање од Valhalla во цел АС серијал.
Тотален фејл.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Нормално е да се оддалечат од првичните игри, кога вадиш нов дел секоја година не можеш све едно исто и само сетингот да го мењаш. Сега со Infinity уште повеќе ќе се оддалечат.
Добро е да се одалечат друже, ама во тотално погрешен правец се тргнати. Грајндање, вајкинг игра со асасин елементи, неисполиран RPG, fetch квестови итн.
Пак сега со наредната игра, Infinity ќе прават нешто во стилот на Fortnite. Ќе биде live service, и ќе биде надоградувана со апдејти. Тотален феил уште пред да излезе.
Чекај не суди пред време, може ќе испадне нешто интересно. Ако ништо друго бар во графиката и локациите ќе уживаме
Иначе нив продажбите им кажуваат во кој правец да одат. Валхала мислам сруши некој рекорд за најпродавана игра во историјата на франшизата. Погрешен правец во смисла на останување верни на серијалот веројатно да, ама не и од аспект на заработка и ширење на базата на играчи.
Реално да збориме Одисеја и Ориџин беа игришта у споредба со Валхалава.Сруши по заслуга на маркетингот. Од кога помина медениот месец, сите почнаја да се жалат како е празен светот и како повторно не си assassin него viking.
Нормално тие ќе си прават тоа што им носи повеќе профит, тоа не значи дека добиваме поквалитетен продукт, поготово последниве неколку години.
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден