marv
poweruser
- 5 октомври 2007
- 5.838
- 5.538
Кај мена на тапа-та нејке. На други форуми сака. Ај сега?Да, да, како и секогаш
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Кај мена на тапа-та нејке. На други форуми сака. Ај сега?Да, да, како и секогаш
Сега пробав работи ок. Ај пробај повторно.Кодот за внесување „Спојлер“ е багован. Поточно втората голема/квадратна заграда е на погрешно место. Моментално, ако внесам текст без да корегирам, текстот ќе биде пред втората заграда и нема да излезе ништо. Треба рачно да се корегира.
Не знам, пак е исто. Еве како изгледа на сликата подолу.Сега пробав работи ок. Ај пробај повторно.
Па така и треба да изгледа. Во првите средни загради по еднаквото стои текстот од насловот, а помеѓу заградите се става самиот текст од спојлерот. Или се селектира текстот што треба да се стави во спојлер и се одбира „внесете спојлер“ од менито и само се допишува насловот во прозорчето. Во двата случаја исправно излегува.Не знам, пак е исто. Еве како изгледа на сликата подолу.
Во право си, не сум приметил дека може да се стави наслов на спојлерот... Нели порано по default насловот беше SPOILER, а текстот автоматски одеше меѓу двете?Па така и треба да изгледа. Во првите средни загради по еднаквото стои текстот од насловот, а помеѓу заградите се става самиот текст од спојлерот. Или се селектира текстот што треба да се стави во спојлер и се одбира „внесете спојлер“ од менито и само се допишува насловот во прозорчето. Во двата случаја исправно излегува.
Не знам, можеби е променетео со последниот апдејт на софтверот на форумот, што беше скоро.Во право си, не сум приметил дека може да се стави наслов на спојлерот... Нели порано по default насловот беше SPOILER, а текстот автоматски одеше меѓу двете?
brain fart
Дефинитивно не сум обратил внимание. Не се ни сеќавам кога последно сум го користел и дали воопшто сум го користел на форумов.Не е исто
Од секогаш спојлеро можеше да се именува и си излегуваше попап за да го крстиш, ама очигледно не си обраќал внимание на тој детаљ. Редовно користев спојлери а исто и многу други од темата Електронски цигари за да не се прават големи постови.
не е само кај тебе .. и помало ко да е .. не е 1/3 ширина .. ко да е 1/4 - 1/5Не знам дали е само кај мене, ама претходно покажуваше по три наслови, сега е само еден. Пробав и refresh, пак исто. За Google Chrome се работи.
Погледнете го атачментот 97041
Кај мене на Фајрфокс не е вака, океј си е, на исто место ме враќа.Отвараш youtube од пост, одиш full screen гасиш full screen, те враќа најгоре не кај што си бил на постот.
Хмм +1Ова не е баг туку некој нефункционален search feature валјда, но, зошто не ми вади наслови кога точно ми е напишан насловот? Ако не ми е штиклирано ова САМО НАСЛОВИ никогаш не ми ја вади точната тема из прве, туку нешто поврзано небитно.
Погледнете го атачментот 97822
Досадно е некогаш бидејќи не помнам често во кој ПОДфорум се наоѓа дадена тема и време ми треба да ја најдам на спориот начин. @Fatal1ty_ може инпут за проблемов?Хмм +1
Сега барав и некои теми ги наоѓа, некои не ги наоѓа, и никако не можам да сфатам зошто некои ги наоѓа а некои не.
Правен е copy paste од насловот така да не станува збор за печатна грешка.
Мислам дека има нешто врска со бројот на страни, ама може дабладам.
Теми со повеќе од 115 страни или така нешто, мислам дека не наоѓа.
Јас сум многу досаден исто така и се извинувам најискрено за тоа, но, молам некој поупатен да ми опиши краток туторијал за тоа како се пребарува во форумов бидејќи што и да барам не наоѓам, а точни зборови внесувам. Благодарам.
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
VGA ASUS RTX 5070 PRIME OC WHITE 12GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, 90YV0M19-M0NA00
47.490,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" NEC EA244WMI-WH 1920 x 1200 IPS, 16:10, DP, DVI-D, HDMI, VGA, USB WHITE, G202591-003A4
6.900,00 ден