Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• NecrotoX
    NecrotoX реагираше на мислењето на Daniel86 во темата ИТ хорор со wow wow.
    Lenovo ideapad "малку" полиен со шампон, не се ни трудам да го правам. Ама битно убаво мириса. И да, оваа корозија е настаната во рок...
  • HardCorec
    HardCorec реагираше на мислењето на Daniel86 во темата ИТ хорор со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Lenovo ideapad "малку" полиен со шампон, не се ни трудам да го правам. Ама битно убаво мириса. И да, оваа корозија е настаната во рок...
  • HardCorec
    HardCorec одговори на темата ИТ хорор.
    Тежок геј си, затоа :D
  • Sharlovski
    Sharlovski реагираше на мислењето на Petar Gigic во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Бидна работата, после скоро два месеца стигна Турин ДФ54 мелницата. После само два дена тестирање се сложувам со тоа дека мелницата е...
  • P
    Petar Gigic одговори на темата Кафемат што да купам.
    Бидна работата, после скоро два месеца стигна Турин ДФ54 мелницата. После само два дена тестирање се сложувам со тоа дека мелницата е...
  • draganamon
    draganamon реагираше на мислењето на JamesKirk во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Тешко и чиста среќа е да начекаш уред во било кој маркет....Или праќаа 1-2 парчиња или ич како што беше случај Струга со сите камови
  • DarkDeFnx
    DarkDeFnx реагираше на мислењето на Daniel86 во темата ИТ хорор со ми се допаѓа ми се допаѓа.
  • TATA_MATA
    TATA_MATA реагираше на мислењето на Daniel86 во темата ИТ хорор со ми се допаѓа ми се допаѓа.
  • VerGer
    VerGer одговори на темата Aliexpress.
    зашто данок или зашто на рака? :)
  • igor_igor
    igor_igor реагираше на мислењето на JamesKirk во темата Ваши искуства со Сетек со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Прво сам го скрши ТВ-то па после крив му бил сетек... https://www.facebook.com/reel/1785937699349537...
  • DarthJe5us
    Можеби скапо им е да плаќаат СМС за предупредувањата и само за казни праќаат сега.
  • JamesKirk
    JamesKirk одговори на темата Windows 11.
    Нема enablement package опција од 25h2 на 26h2 да се апдејтира за да не се даунлодира цел апдејт?
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на Daniel86 во темата ИТ хорор со ми се допаѓа ми се допаѓа.
  • JamesKirk
    JamesKirk одговори на темата Кафемат што да купам.
    Тешко и чиста среќа е да начекаш уред во било кој маркет....Или праќаа 1-2 парчиња или ич како што беше случај Струга со сите камови
  • Oktar
    Oktar одговори на темата Safe City - Камерите за казнување.
    Се е можно, ама нема поента да ги испорачаат после 3 месеци. Кој да знае

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно