Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на architect во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    истечен е 2024 година, и од тогаш немам потпишано нов договор односно идеме од месец за месец нај повеќе поради опремата од телеком.
  • Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на architect во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Не е за вредноста на сметката, односот кон корисниците е дно-дна (корисник од 2010 година). Можеле да ме известат, сепак вториот број го...
  • Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на Rilind во темата VDSL @Телеком МК со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Точно така, јас сум на релативна некористена линија, и од поштата каде што ги поставуваат централите сум оддалечен нешто 100м, па затоа...
  • architect
    architect одговори на темата Т-Home оптика.
    Што не е така во мојот случај, кај мене е сменета тарифниот модел од S во М-lite со што ја зголемиле тарифата за 300 денари месечно +...
  • Trtka
    Trtka одговори на темата Safe City - Камерите за казнување.
    Некој да им објасни на тротинашиве и лгбт заедницата што е долго а што е кратко светло. Очигледно 100% се во менопауза па не ни...
  • kirev
    kirev реагираше на мислењето на Rilind во темата VDSL @Телеком МК со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Точно така, јас сум на релативна некористена линија, и од поштата каде што ги поставуваат централите сум оддалечен нешто 100м, па затоа...
  • kirev
    Омилениот спорт на просечен член на форумот е да дискутира за членовите наместо за фактите... Емтое И ова е намерно дискусија за...
  • Ts011
    Ts011 одговори на темата Т-Home оптика.
    Na site im go pravat ,site i a1 i telekom i ostanatite, ke ti dadat nekoj bonus dodeka koristis 24m, dogovor posle toa ke plajkas polna...
  • architect
    architect одговори на темата Т-Home оптика.
    истечен е 2024 година, и од тогаш немам потпишано нов договор односно идеме од месец за месец нај повеќе поради опремата од телеком.
  • claus
    claus реагираше на мислењето на Avid во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Како што на интернет лесно можеш да влезеш во алгоритмот дека расизмот е оправдан, дека Трамп е најбоље, дека жените се 90% к****, дека...
  • stefan
    Ете опет квази дефектен одговор , не ти требаше ова воопшто.
  • JasSum
    Имаат америте една добра изрена која накратко ја означуваат: FAFO Те разбирам тоа што го кажуваш, но веројатно тоа дека нема...
  • Eddytion
    Eddytion додаде нов оглас: Apple Airpods Max (1st Gen) Space Grey - 16.000 ден. Видете го целиот оглас...
  • Eddytion
    Се продаваат Apple AirPods Max 1st Gen Lightning, Space Grey, оригинални. Слушалките се во одлична состојба и се целосно функционални...
    • IMG_7556.jpeg
    • IMG_7557.jpeg
    • IMG_7561.jpeg
    • IMG_7562.jpeg
    • IMG_7559.jpeg
    • IMG_7563.jpg
  • JasSum
    JasSum реагираше на мислењето на stefan во темата Повраток на средства од Марнет со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Како што реков, и пак ке повторам.... Никаде не е јасно наведено дека регистрацијата мора да се изврши преку овластен регистратор...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно