Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• TexasUS
    TexasUS реагираше на мислењето на NecrotoX во темата Grand Theft Auto VI со лол лол.
    Прво, тоа не е Лусија, второ - WTF????
  • R
    Rilind одговори на темата VDSL @Телеком МК.
    Точно така, јас сум на релативна некористена линија, и од поштата каде што ги поставуваат централите сум оддалечен нешто 100м, па затоа...
  • Oktar
    Oktar одговори на темата Т-Home оптика.
    Кога ти истече договорот?
  • kirev
    kirev реагираше на мислењето на Astro во темата Корисни апликации за Андроид со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    НекоИ радио канали, не-ко-И!! И!!!!!
  • kirev
    kirev реагираше на мислењето на petkotrajko во темата најдобра банка во мк? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Е да...можеше барем на банкоматите да се појави порака: „Ажурирајте податоци, or else...!“ Наместо само: Земете ја вашата картичка.
  • kirev
    Аа, не прочитав убаво. Според ова испаѓа дека банките се над нив и дека што и да каже банката од која се уплатени парите е финално. И...
  • kirev
    Не те сфаќам. Ово погоре е толку ненормален клиент, што направил dispute на средства кои ги уплатил како бонус, и Upwork си ги пере...
  • Pane24
    Pane24 одговори на темата Se prodavaat Asus Strix 3090 24gb..
    Prodadeni se site. Naskoro nova kolicina i modeli.
  • TATA_MATA
    TATA_MATA реагираше на мислењето на geko во темата Која Denuvo игра чекате да биде кракната? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Нови кракнати игри - Mortal.Kombat.1-voices38, Metal.Gear.Solid.V.Complete-voices38, Persona.3.Reload-voices38...
  • architect
    architect одговори на темата Т-Home оптика.
    Не е за вредноста на сметката, односот кон корисниците е дно-дна (корисник од 2010 година). Можеле да ме известат, сепак вториот број го...
  • TexasUS
    TexasUS одговори на темата Т-Home оптика.
    Јави се одма контакт центар види што ќе ти кажат. После не знам пиши мејл исто барај им објаснување приговор евентуално па и АЕК. Мада...
  • Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на architect во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Дали некој примети зголемување на сметката за месечен надомест од страна на телеком ? Колку тоа може да се безобразни, да ми ја зголемат...
  • architect
    100% немам добиено
  • TexasUS
    TexasUS одговори на темата Т-Home оптика.
    Ти ги смениле пакетите на поскапи… не си добил известување некое пред сигурно?
  • architect
    Дали некој примети зголемување на сметката за месечен надомест од страна на телеком ? Колку тоа може да се безобразни, да ми ја зголемат...
    • 6.png
    • 8.png

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно