Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Ts011
    Ts011 одговори на темата Телекабел оптички пакети.
    Izgleda taka e......
  • stefan
    stefan реагираше на мислењето на Fatal1ty_ во темата Supabase до срж со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Уште од 2011 година компанијата Firebase градеше база на податоци и сервиси наменети за создавање бекенд за мобилни и веб-апликации, а...
  • gdamjan
    gdamjan одговори на темата Ebook Readers.
    https://lwn.net/SubscriberLink/1087635/5883a92b22346ad2/ There are a number of small, inexpensive, low-powered e-reader or e-paper...
  • B@N@N@M@N
    B@N@N@M@N реагираше на мислењето на Astro во темата Ваши искуства со Сетек со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Каков ли циркуз е ова? Сега врати им ја во салон нека ти дадат НОВА неотпакувана. Абе кретенизам ваков нема никаде во светов. Страшно ме...
  • B@N@N@M@N
    B@N@N@M@N реагираше на мислењето на 123456 во темата Ваши искуства со Сетек со wow wow.
    упдејт пошто сум на работа, и ја донеле на керка ми правосмукалката така како од пазар да купуваш пиперки уствари таму ти даваат кеса...
  • B@N@N@M@N
    B@N@N@M@N реагираше на мислењето на MacRazor во темата Ваши искуства со Сетек со лол лол.
    Да не е најновиот модел...тој е невидлив.
  • B@N@N@M@N
    B@N@N@M@N реагираше на мислењето на 123456 во темата Ваши искуства со Сетек со wow wow.
    Нарачуваш dyson онлине ти стига дома отвораш коа видиш ништо не видиш правосмукалката ја нема во кутијата само додатоците, се јавив...
  • B@N@N@M@N
    B@N@N@M@N реагираше на мислењето на Избришан член 45248 во темата Wolt или Korpa? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Заради корисничката поддршка што ја нуди Wolt во соработка со рестораните, на повеќе од 3-4 места повеќе не стапувам пошто видов како е...
  • gdamjan
    gdamjan реагираше на мислењето на Luidgi во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Единствено можам да ти одговорам дека автентикацијата се врши преку GPON SN. Како знам? Добив поклон Huawei GPON, го клонирав...
  • И
    Избришан член 45248 одговори на темата Wolt или Korpa?.
    Заради корисничката поддршка што ја нуди Wolt во соработка со рестораните, на повеќе од 3-4 места повеќе не стапувам пошто видов како е...
  • И
    Непознат член реагираше на мислењето на pipelin во темата Wolt или Korpa? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Wolt го користам плус имам бесплатна достава преку телеком што беше активирано. Еднаш се случи да ми заборават еден производ во...
  • D
    D реагираше на мислењето на gdamjan во темата Supabase до срж со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Екосистем nuance? не е соодветно „нијанси“ streams? ова некој LLM ти го пишуваше?? Иначе, можеби не толку познат факт, барем двајца...
  • gdamjan
    gdamjan одговори на темата Supabase до срж.
    Екосистем nuance? не е соодветно „нијанси“ streams? ова некој LLM ти го пишуваше?? Иначе, можеби не толку познат факт, барем двајца...
  • draganamon
    draganamon реагираше на мислењето на Fatal1ty_ во темата Supabase до срж со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Уште од 2011 година компанијата Firebase градеше база на податоци и сервиси наменети за создавање бекенд за мобилни и веб-апликации, а...
  • gdamjan
    gdamjan реагираше на мислењето на Fatal1ty_ во темата Supabase до срж со ми се допаѓа ми се допаѓа.

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно