DarkEnchanter
user
Е сега ќе се собереме екипа и ќе продискутираме „Како и овој проблем да ти го решиме ? „![]()
Важи, фала ви на сите кои и да се соберете.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е сега ќе се собереме екипа и ќе продискутираме „Како и овој проблем да ти го решиме ? „![]()
Тоа е тоа, да си жив и здрав уште сто години. Кажи ми уште само VMD во биос да си стои исклучено и понатака и без разлика на тоа кој wndows е инсталиран?Ист лаптоп инсталирам денес. Прво исклучи VMD во биос. Глушец на УСБ и терај магарето.
Sent from my moto g(9) play using Tapatalk
Ако немаш raid не ти треба vmd.Тоа е тоа, да си жив и здрав уште сто години. Кажи ми уште само VMD во биос да си стои исклучено и понатака и без разлика на тоа кој wndows е инсталиран?
Секако фала на сите што се ангажиравте околу мојата проблематика, јас во следниот период ќе ги испробам и 10-та и 11-та и ќе пишам свои впечатоци.
Решен проблем.Приметив дека недостасува D партицијата, дали можеби и на тоа има влијание vmd-to?
Како го реши?Решен проблем.
Абе остај го - брза на баскет сигурноКако го реши?
Како го реши?
Знае некој како да го средам ова ? Пробав скоро се од нет ама пак вака си дава
Погледнете го атачментот 122553
Фала другар![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Хммм, ми звучи ко фејк њуз...Нов компјутер i5 12400 со nvme2.
Обично сам си инсталирам се, али сега ми рекоа дека инсталација windows на nvme не е исто со инсталација на hdd. Наводно било покомплицирано. Исто и за кракувани верзии, процесорите од 11та па навака "ги ловеле".
Мижи Асан е работава или има нешто?
Некој поназад во темава мислам предложи активатор или скрипта за активавирање на win11...која беше?![]()
Најдобриот активатор ! Испробано !![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Мижи Асан. Земи инсталирај си њиндоњс за 5-6 мин на NVME и уживај. Дааа, дааа баш за толку време ке се инсталира њиндоњс на NVME. А за тоа ако ги ловеле и слично инсталирај си 10каНов компјутер i5 12400 со nvme2.
Обично сам си инсталирам се, али сега ми рекоа дека инсталација windows на nvme не е исто со инсталација на hdd. Наводно било покомплицирано и ако инсталираш онака најобично next next,немало да ја користиш брзинта од nvme. Исто и за кракувани верзии, процесорите од 11та па навака "ги ловеле".
Мижи Асан е работава или има нешто?