Овие се дегени или?
AMD не се колку што знам.Овие се дегени или?
Во едниот вика и AMD во другиот вика AMD not affected
AMD ARM се афектед а за x86 не е сигурно сеуште, новиот кернел пач на линукс го репна и АМД со причина “за секој случај“Овие се дегени или?
Во едниот вика и AMD во другиот вика AMD not affected
The accessibility upgrade offer expires on December 31, 2017.
Појак е
Тамам да фатиме уште некој. Како не пиша завчераГо продолжиле: "Please take advantage of this offer before it expires on January 16, 2018."
Само што ми се деси ова со Фан Експерт, одма после апдејт. Дај совет како да се вратам на претходниот апдејт.Сељаците направија да не ми работи Thermal Radar и сега од совршена тишина добив трактор.
Ене ги кукаат на ROG форумите сите кои користат софтвер за регулација на вентилатори.
Го деинсталирав KB4056892 и ќе чекам да си го средат тоа апдејтот или да направат нова верзија на софтверот. Се кладам дека овој апдејт ќе осакати еден куп апликации. Настрана губењето на перформанси.
Има бета.Само што ми се деси ова со Фан Експерт, одма после апдејт. Дај совет како да се вратам на претходниот апдејт.
Да, досадно ми е од вашето кукање.@Avid
Тебе досадно ти е? За другар прашувам..
Јас го имав истиот проблем со инсајдер верзиите и го решив вака .Отвори гo C:\Windows\INF фолдерот лоцирај го wpdmtp.inf фајлот десен клик инсталирај од менито.
Безбедно е ама само преку disk cleanup затоа што во позадина се чистат непотребните апдејти односно нивните меѓузависности (dependencies)Успут, дали е безбедно да се избриши windows.old фолдерот? Сепак е ова чедо на Microsoft, не би си играл базирајќи се на логиката на нештата дека е безбедно. ping @FLEGMA
Тоа е тој нердски одговор којшто го очекував. Благодарам пријателе!Безбедно е ама само преку disk cleanup затоа што во позадина се чистат непотребните апдејти односно нивните меѓузависности (dependencies)
Затоа што го сменија цел кернел тие всушност го преинсталираа оперативниот. Јас не би ти препорачал да го бришиш до наредниот Windows Update.
Барем не рачно.
[edit]
Затоа што:
Beware of Fall Creators Update with a ASUS x299 MOB & Samsung NVMe SSD
AISuite fails to start after Windows update KB4056892 (Intel vulnerability patch)
- Конверзија на i7 во i3-ка ако работиш CPU intensive tasks (во случај да дремиш само на фејс ништо не те дирка)
- Се додека не извадат нови BIOS-и и micro code updates никој не треба да ги инсталира овие апдејти под услов да користи проверени програми
Безбедно е ама само преку disk cleanup затоа што во позадина се чистат непотребните апдејти односно нивните меѓузависности (dependencies)
Затоа што го сменија цел кернел тие всушност го преинсталираа оперативниот. Јас не би ти препорачал да го бришиш до наредниот Windows Update.
Барем не рачно.
[edit]
Затоа што:
Beware of Fall Creators Update with a ASUS x299 MOB & Samsung NVMe SSD
AISuite fails to start after Windows update KB4056892 (Intel vulnerability patch)
- Конверзија на i7 во i3-ка ако работиш CPU intensive tasks (во случај да дремиш само на фејс ништо не те дирка)
- Се додека не извадат нови BIOS-и и micro code updates никој не треба да ги инсталира овие апдејти под услов да користи проверени програми
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден