Reloader симни си. Го користам од коа излезе 10ката.Лиценцава со КМС не тера веќе, на неколку компјутери ми дава експајр... Се активира со нова верзија или друг активатор?
Единствен активатор што сеуште ми работи безпрекорноReloader симни си. Го користам од коа излезе 10ката.
Се збунив. Помислив корисник кој е Trusted Installer па потоа се сетив дека не може да има таков корисник освен Trusted InstallerТие имињата на латиница не за џабе ги пишував, плачат за згуглуење.
А, да, со нив стартувам Тотал Командер или Реџистри Воркшоп. Друго не ми треба, од нив имам пристап до се`. Вториов не мора, може и regedit.exe, ама брзо пребарува.
Мои фолдери бе златен, од мене креирани, не ми дава да си ги преименувам. Ако му влезам во хардо внатре...има среќа шо не сум во бинарен, иначе..
Мене ми се нема десено да не ми дава да преименувам фолдер, ми изгледа дека не е проблемот до 10-ката.Мои фолдери бе златен, од мене креирани, не ми дава да си ги преименувам. Ако му влезам во хардо внатре...има среќа шо не сум во бинарен, иначе..Кажувај чаре, ќе ми заштедиш саати вреден живот да ги потрошам во преинсталација на оперативен. 10ка со око не сакам да видам веќе, ама ме мрзи да ја преинсталирам цела ергела софтвери и алатки. Да не бев мрзелив супер ќе бев
![]()
Мене ми се нема десено да не ми дава да преименувам фолдер, ми изгледа дека не е проблемот до 10-ката.![]()
[Fix] Cannot Rename or Move Folders in Windows 10, Due to Missing FolderDescriptions Registry EntriesМои фолдери бе златен, од мене креирани, не ми дава да си ги преименувам. Ако му влезам во хардо внатре...има среќа шо не сум во бинарен, иначе..Кажувај чаре, ќе ми заштедиш саати вреден живот да ги потрошам во преинсталација на оперативен. 10ка со око не сакам да видам веќе, ама ме мрзи да ја преинсталирам цела ергела софтвери и алатки. Да не бев мрзелив супер ќе бев
![]()
Тебе кловнот да не те викаат на прекар? Ахахахаха, ме изнасмеа.Не бе брат, 10-ката е крива за све, за ништо не чини! Ехх, златен XP...![]()
И за тебе важи истото. 7-ката, за твоја информација, ја користев 2 години, ја тормозев со илјадници апликации, инсталирани и избришани, никогаш ништо не интервенирав врз неа за да ми ги овозможи основните функционалности како на пример менување на име на фолдер креиран од мене во помошна партиција ( не е системска ). Ретардираноста на 10-ка е на ниво на нејзините фанови.Мене ми се нема десено да не ми дава да преименувам фолдер, ми изгледа дека не е проблемот до 10-ката.![]()
З, направив веќе зафат во регистри, се потрудив да пребарам ( е ова најмногу ме иритира, што морам да гуглам како да решам ретардиран проблем на ретардирани оперативен систем, а компјутер користам 20 години...никогаш не сум барал решение за проблем од овој типсо оперативен систем. Единствено што сум барал било како да касумизирам нешто, нешто што не е основна функционалност..). Ги направив измените, променив име на еден фолдер и на следниот веќе пак истото. А до пред скоро не беше вака. Ништо немам инсталирано јас. Ако нешто се сменило е без моја согласност и знаење. Треба да им се објасни на кловновиве на форумов дека кога користат 10-ка не се сопственици на својот компјутер (барем софтверот што е во него), па тогаш можеби ќе сфатат за што е болката. Изгледа само игри ги интересираат...DirectX 12...блабла[Fix] Cannot Rename or Move Folders in Windows 10, Due to Missing FolderDescriptions Registry Entries
Само не заборавај да направиш System Restore точка затоа што ова претставува сериозен зафат во регистри.
Дечки, како да направам Reneme на user (Administrator) во C:\users...?
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Само 300 денари платив да ја имам оригинална 10ка
Кој хард диск, на оперативниот или сториџ ХДД?на фолдер у хардискот, десен клик некогаш има 1 секунда лаг...
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден