coki
:(){ :|:& };:
Ја немам, не знаев ни дека ја има на Steam. Фала, може ќе ја набавамАко ја имаш на „Steam“, дај да се пуштиме![]()
Ја немам, не знаев ни дека ја има на Steam. Фала, може ќе ја набавамАко ја имаш на „Steam“, дај да се пуштиме![]()
Лудница сцени во Uncharted. Aко не сте ги свртеле, не ги отварајте фотографиите да не се спојлеросате.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Барем нема веќе да крадат
![]()
ХДР завчера баш пробав на 4К ТВ за првпат - со РТ - абе -друго е одма. Многу добро изгледа - како живоDeathloop т.е. продолжението во фиктивната иднина на Dishonored универзумот конечно и дојде редот да се изигра. Како огромен љубител на Dishonored серијалот.
Скриншотот е .jxr (JPEG Extended Range) на HDR монитор правен па не знам дали ќе може добро да се гледа.
Погледнете го атачментот 117655
НЕ се одразува.ХДР завчера баш пробав на 4К ТВ за првпат - со РТ - абе -друго е одма. Многу добро изгледа - како живоИсклучи ХДР-от - бледи бои - мртво
Е сега на скриншот вака - не знам како се одразува на системи без ХДР..
Планирам да ја купам 3-ката зошто нема „Origin“ клиентот. Првата е многу лошо направена и потрпи доста критики за назадувањето на технологијата што ја направија дечките па и да ја прескокнеш е во ред. Ќе видиме како ќе биде 3-ката кога ќе ја пробам. Ако ништо ќе имам топлење во Јануари од зракотрасирањето и надградбите што ги добила.Ги свртев и Crysis 2 и 3 remastered. Прејаки, особено двојката средена е стакло и како ремастер најмногу ми се допаѓа. Кецот и така и така, кај тројката реално нема многу ново.
Нешто ингејм фотки:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So 4090 ja terash? Slusam zahtevna bila...
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден